Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пригадуєте «славнозвісні кадри» з 2023 року, коли вагітна тернопільська нардепка від «Слуга народу» Людмила Марченко в халатику бігала по подвірю і викидала долари через паркан?

Долари, які вона отримала від своєї помічниці-посередниці за те, що переправляла чоловіків за кордон?

А от що ви не знали, то це як вона «влізла» в цей бізнес, пише ТГ-канал ернопільський треш"

Та просто. У пані нардепки чоловік же військовий. Але не з тих, хто ходить в штурми чи риє бліндажі на передовій.

А військовий з «великими погонами» і при високих посадах.

Приміром, у 2021 він був призначений головним військовим комісаром Львівської області. Раніше він служив на посаді командира бригади територіальної оборони Тернопільщини.  А на місцевих виборах у 2020 році Іван Марченко навіть балотувався до Тернопільської міськради від партії «Слуга народу», але не пройшов. У них є син, ще неповнолітній.

Так от,  Людмила Марченко зі своїм чоловіків (на фото 1, звісно у вишиванках) гучно розлучаються щонайменше з квітня 2022 року.

Цей скандал несподівано отримав ще один поворот – нардепка народила другу дитину й вимагала від чоловіка сплачувати аліменти.

Той вирішив встановити, хто насправді є батьком немовляти.

Спочатку Людмила Марченко почала стягувати аліменти з чоловіка на користь сина (за 2022 рік Академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, де працює Іван Марченко, перерахувала 23,5 тис. грн аліментів). Законодавство не забороняє сплати аліментів, коли подружжя офіційно у шлюбі.

Після стягнення аліментів Марченко пішла ще одним судом, вимагаючи вже розлучення.

 Феміда зупинила розгляд, оскільки чоловік перебував у лавах ЗСУ. Через рік, влітку 2023-го, жінка передумала і відкликала свій позов.

Причиною послужила її вагітність – так зазначено у судовій ухвалі. Після народження доньки Людмила Марченко вкотре через суд «приструнила» чоловіка: Іван Марченко має сплачувати аліменти на утримання щойно народженої дитини до досягнення нею повноліття.

Утім, чоловік не визнав другої дитини і пішов до суду з’ясовувати, хто ж справжній батько.

 Зокрема, зараз триває судова молекулярно-генетична експертиза, яку Феміда доручила експертам Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Адже, як повідомив Іван Марченко під час судового засідання, з лютого 2022 року не мав жодних контактів із дружиною-нардепкою.

Більше того чоловік Людмили Марченко намагався розлучитися після народження другої дитини. Однак Феміда не дозволила, оскільки дитині не виповнився рік (таку заборону містить Сімейний кодекс). Крім того, наприкінці осені 2023 року Марченки у суді поділили своє майно шляхом мирової угоди.

Ось такі "сімейні драми" в сімї нардепки і військовго комісара.

Давайте поспівчуваємо цій «багатостраждальній» родині…

        людмила марченко, чоловік, фото, скандали, народна депутатка, тернопільський тиждень        

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.