Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На даний час в області працює 12 малих ГЕС: Більче-Золотецька, Пятничанська, Кудринецька, Ніврянська, Завалівська, Осівецька, Топольківська, Касперівська, Коропецька, Янівська, Дичківська, Скородинська загальною потужністю 10,8 МВт.

У 2010 році цими малих ГЕС в області вироблено 28,1 млн. кВт/год електроенергії, що еквівалентно 9,87 тис.  тонн умовного  палива.

Фізично та морально застаріле обладнання діючих малих ГЕС не забезпечує надійне електропостачання та якість електроенергії, призводить до збільшення експлуатаційних витрат. Тому економічно доцільним є проведення технічного переоснащення та реконструкції діючих в області малих ГЕС з метою підвищення їх ефективності за рахунок конструктивних новацій.

Розпорядженням голови ОДА схвалено проект обласної програми розвитку  малої  гідроенергетики на 2011-2015 роки.

Метою програми є забезпечення ефективного розвитку малої гідроенергетики з максимальним використанням економічно ефективного гідроенергетичного потенціалу,  вдосконалення управління об'єктами малої  гідроенергетики та підвищення рівня їх безпеки, збільшення регулюючих маневрових потужностей малих ГЕС, зменшення споживання органічних паливних ресурсів і техногенного навантаження на довкілля.

Загальний    обсяг   фінансування  Програми  становить  39  млн. гривень,   в  тому  числі  за  рахунок  коштів: обласного  бюджету –  0,5 млн. гривень; коштів  небюджетних  джерел –  38,5  млн. гривень.

Термін окупності пілотних  проектів програми  складає  від 5  до 8  років.

Головному  управлінню  розвитку  інфраструктури  обласної  державної  адміністрації  доручено подати   проект  програми  на  затвердження  сесії  обласної  ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.