Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Надал і Заставний продовжують звинувачувати один одного в брехні

У вас останнім часом немає якогось відчуття дежавю? Слідкуючи за місцевим політикумом все частіше ловиш себе на думці, що десь вже ми це чули й бачили? Точно, напередодні виборів 31 жовтня 2011 року. Саме тоді частина кандидатів, бажаючих посісти крісло мера Тернополя, навперебій звинувачували один одного в брехні й виливали на опонентів ріки бруду.

Дивно, але схоже на те, що зараз відбувається те ж саме, але тільки між двома “призерами” минулорічних мерських перегонів – Романом Заставним (“За Україну!”) і Сергієм Надалом (ВО “Свобода”). Обидва чи не щодня звинувачують один одного в брехні. То Надал не стомлюється повторювати, що колишня влада залишила діючій борг у 15 мільйонів гривень, на що Заставний вперто відповідає, що ніяких боргів немає.  Таких прикладів навести можна десяток. А з “найсвіжішого” – Роман Заставний повторно звернувся до міського голови Сергія Надала з проханням перерахувати належну йому заробітну плату на потреби фундації «Справа Патріарха Йосифа». Виплата коштів, за його словами, передбачена діючим законодавством. Тому Роман Заставний не розуміє, чому їх не виплачують. Тим більше, що він просить перерахувати їх на благодійність.

Сергій Надал у відповідь сказав: “Для того, щоб утримувати бідного, безробітного Романа Заставного, я дійсно отримав від нього заяву, в якій він просить виплатити йому кошти за півроку. Ми зробили всі дії, згідно із діючим законом. Буквально минулого тижня ці кошти надійшли в міський бюджет і ми можемо продовжити їхню виплату для утримання людини. Він розповідав там про якусь підтримку громадських організацій, благодійність… Дуже добре бути благодійником за рахунок наших з вами коштів”. Але, додав мер Тернополя, Роману Заставному виділено на утримання 75 тисяч гривень, а заява від нього на благодійність надійшла на 5 тисяч гривень. Причому по одній заяві на 2,5 тисячі гривень навіть не вказано розрахунковий рахунок, куди перераховувати кошти. Отож чекаємо, якою буде чергова порція взаємозвинувачень?

Олекса Ярич

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.