Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вперше в історії Тернополя - весь склад управління написав заяви на звільнення

Як повідомили "Тернопільському тижню" власні джерела в міській раді, всі (!?) працівники управління у справах сімї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради днями написали заяви на звільнення.

Це безпрецедентний випадок в історії місцевого самоврядування на Тернопіллі. Про такий вчинок своїх підлеглих вже повідомлені як профільний заступник Леонід Бицюра, та і сам міський голова Сергій Надал.

Поки що прес-служба жодних повідомлень з цього приводу на сайті міськради не розмістила.

Знаючі люди кажуть, що причина такого рішення криється в неспроможності виконувати ті завдання, які ставить безпосередньо міський голова. Але це стосується не стільки безпосередньої роботи управління, як виконання певних "замовлень" з грошових відкатів та порушень діючого законодавства на догоду керівництву міста.

До слова - декілька днів перед тим звільнилася працівниця цього ж управління Галина Ц., яка була секретарем тендерного комітету, через який мали проходити всі кошти, виділені бюджетом на проекти, що реалізовуються управлінням.

Ще раніше, на сесії міської ради, прозвучала заява про звільнення секретаря тендерного комітету. Але управління житлово-комунального господарства Олега Ч., який також відмовився виконувати злочинні вказівки керівництва міста, «попросило» не спішити з висновками.

Зазначимо, що управління у справах сімї, молодіжної політики і спорту веде такі масштабні проекти, як реконструкція Центрального стадіону, Тернопільського замку, Палацу спорту.

Тернопільський тиждень

 

 

 

Коментарі  

 
+4 #6 Знаючий 14.12.2011 12:25
дурень ти значить а не мудрагель ну або галоша з пресслужби
Цитувати
 
 
+8 #5 людям мила 09.12.2011 22:00
не все так просто. всі ці події - це вже історія. і зрозумійте, що звільнитися це непозор а защастя.
Цитувати
 
 
+4 #4 думаю 08.12.2011 07:05
управління, як і всі команда міської ради працювала добре. думаю, що там інші причини. може Круть зарвався, бо обєкти,які він веде дійсно грошовиті.
Цитувати
 
 
+14 #3 Добродій 07.12.2011 08:30
Цитую мудрагель:
я думаю, що там інша причина. Круть ніякий керівник і Надал вже втомився від такої непрофесійності . тому і виганяє, я ті, щоб не йти з позором, пишуть заяви


Може якраз і який керівник, якщо ціле управління заяви написало. Про якість чи ніякість треба говорити по справах керівника, а не опиратись на власні уподобання
Цитувати
 
 
-18 #2 мудрагель 07.12.2011 07:43
я думаю, що там інша причина. Круть ніякий керівник і Надал вже втомився від такої непрофесійності . тому і виганяє, я ті, щоб не йти з позором, пишуть заяви
Цитувати
 
 
+21 #1 свободівець 06.12.2011 18:05
Надал як був податківцем, так ним і лишився. він підставляє людей, а сам сидить на відкатах.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.