Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В міській раді «бідкаються», що попередники залишили їм стару техніку

Надал звітує про виконання обіцянок. Версія прес-служби Тернопільської міськради

Планували: Своєчасне очищення доріг і тротуарів від снігу та льоду.

Виконали. Новообрана міська рада отримала від своїх попередників техніку для прибирання доріг і тротуарів знос якої вже давно досягнув критичної межі. Ця техніка не оновлювалась більше 20 років. Під час несприятливих погодних умов комунальні служби міської ради працюють у посиленому режимі.

Роботи щодо прибирання головних вулиць міста здійснює КП «МШЕД», іншу частину, а саме прибудинкові території – ЖЕКи. Уже до кінця цього року міська рада проведе аналіз якості та ефективності роботи даних ЖЕКів міста. У разі неякісного та несвоєчасного прибирання вулиць, прибудинкових територій будуть прийматись рішення про розірвання угод з такими підприємствами. Якщо ж ЖЕКи не прибирають сніг на вулицях чи поблизу ваших будинків, повідомте про це в управління житлово-комунального господарства за номером телефону 52-58-48.

Відділ технагляду міської ради щоденно контролює якість, вчасність та об’єми виконаних робіт по прибиранню міста, а не раз на місяць, як це було у попередні роки. Планується запровадження відкритого конкурсу і створення сприятливих умов для того, щоб на ринок послуг з прибирання та утримування шляхово-мостового господарства міста виходили нові підприємства. Це сприятиме зниженню вартості при одночасному зростанні якості прибирання. На даний час готується розподіл міста на відповідні райони та підготовка конкурсних умов.

Нас чекає системна реформа обслуговування шляхово-мостового господарства міста. Адже постійні ямкові ремонти та неефективна, витратна практика утримання вулиць та доріг лягають непосильним тягарем на міський бюджет. Настав час застосувати нові технології та нові підходи до господарювання у даній сфері.

Від редакції: за каденції Романа Заставного вулиці і дороги здебільшого посипали шлаком, а тепер соляно-пісковою сумішшю, яка звісно на порядок дешевша. Але з іншої сторони, як кажуть фахівці, саме такий метод очищення доріг і тротуарів, соляно-пісковою сумішшю руйнує покриття і завдає шкоду довкіллю.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.