Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Участь в змаганнях взяли 11 чемпіонів світу

Протягом трьох днів відбувався чемпіонат України з ловлі на мормишку на міському Ставі. У Тернополі вперше відбулось зимове змагання такого рівня. Випробувати свої сили та позмагатись з'їхались спортсмени з усіх куточків держави. Було серед них і чимало чемпіонів України та навіть світу.

Офіційно риболовецькі змагання тривали три дні - з 11 до 13 лютого. Щоправда, перший день спортсмени в основному провели в “знайомстві” з озером. Тобто вивчали воду, дно та рибу. Наступні ж дні змагались. Команд зареєструвалось 10 (по 5 учасників в кожній - прим. ред.) та розмістились у 5-ти секторах.

До нас приїхали команди з Волинської, Рівненської, Київської, Чернівецької, Житомирської, Львівської, Вінницької та Дніпропетровської областей. Самі ж учасники - знані спортсмени. Адже в цьому змаганні беруть участь 11 чемпіонів світу з зимового лову риби на мормишку.

Щодо результатів змагань, то на основі результатів суботи, 12 березня, лідирує Київська область, другі - команда з Рівненської області, а треті спортсмени - з самого Києва. Рекорд суботи в особистому заліку - більше півтора кілограма риби за 3 години, саме стільки часу триває змагання. Найбільша ж рибина - окунець вагою майже 350 грамів. У перший день змагань усі 50 учасників впіймали рибу загальною масою більше 36 кілограмів.

Президент федерації риболовного спорту Олег Дида, користуючись нагодою, висловив вдячність керівництву правоохоронних органів та МНС за сприяння у проведенні змагань та допомозі з охороною громадського порядку й безпеки рибалок на кризі. Окреме спасибі від голови федерації та самих спортсменів за польову кухню.

За підсумками двох днів, перемогу та чемпіонський кубок здобула команда з Київської області. Другими та третіми були рибалки з Рівненщини та Києва відповідно. В особистому заліку переміг киянин Денис Новгородський, повідомяляє газета ”20 хвилин”.Він за два дні “вполював” більше 2 кіло риби

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.