Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З11 березня курсує на маршруті №19автобус ”Неоплан”. Через два тижні ще один такий автобус почне роботу на маршруті №18.

Автобус  з великими дверима, низьким дном, просторим салоном та чималими вікнами.Він швидший, економічніший, тихіший та комфортніший, в салоні немає запаху вихлопів чи мастила. Окрім того, автобус добре обігрівається, вікна не потіють, є кріплення для інвалідних крісел, а також висувні пандуси. Окрім того, в салоні висітиме електронне табло, яке схематично показуватиме маршрут руху автобуса містом.

- Автобус не новий, їздив у Німеччині, - каже власник, художній керівник “Веселих галичан” Мирослав Бабчук. - Ми звернулись до міського голови і до управління транспорту, показали фото автобуса, розповіли про його технічні показники і можливості. Запитали, чи хотіла б влада, щоб такі тернополян возили, а з часом і гостей “Євро”. Влада ідею підтримала. Тож тепер місто має перший “Неоплан”, за два тижні ще буде. Можливо, у майбутньому й інші з’являться, бо до нас уже інші перевізники телефонують, запитують про автобус.

У “Неоплані” одночасно з комфортом можуть їхати майже 100 осіб. Він коштує майже так само, як “Богдан”.

З часом “Веселі Галичани” новий автобус, як і “Богдан”, який їздив раніше, перетворять на оригінальний транспорт. Ззовні його оздоблять зображеннями гурту, а всередині лунатиме весела музика, транслюватимуть відеоролики, дітей пригощатимуть цукерками та даруватимуть іграшки. Людям, які люблять мистецтво та фольк- музику, даруватимуть сувеніри та музичні диски.

Фото й інформація ”20 хвилин”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.