Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Гроші, замість бюджету, можуть піти чиновникам міськради...

Міська влада Тернополя апробовує практику відмови від коштів, які забудівники мають вносити як пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Принаймні, на такий невтішний висновок наводить відповідне рішення за № 2008, прийняте на засіданні виконавчого комітету 30 листопада цього року.

Документом передбачено розірвання з приватним підприємцем договору №26 від 24 червня 2011 року, який був затверджений рішенням виконавчого комітету №1318 від 03.08.2011.

На практиці це означає, що відтепер будь-який договір, відповідно до якого мали надійти кошти у створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, може бути розірваний за такою ж схемою. 

Хочеться вірити, що в цьому випадку є якесь зрозуміле для громади пояснення, бо так можна докеруватися до того, що відмінити всі попередні договори. Зрозуміло, що не за "дякую". Будівельнику все одно, кому платити, лиш би то були якомога менші суми. Проте, громаді міста далеко не все одно, хто отримає ці кошти: бюджет, чи чиновники, які і придумали цю схему.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+4 #6 колега 14.12.2011 23:27
Надал - це маріонетка в руках Сачика і ще кількох менів, яким він відробляє бабло
Цитувати
 
 
+4 #5 Умка 14.12.2011 22:55
факт, підтримую антона і 7.40, і іллю
Цитувати
 
 
+5 #4 7:40 14.12.2011 04:36
Надал постiйно розробляе схеми, щоб вiддати бандiтам за пiдтримку на виборах.
Цитувати
 
 
-9 #3 мєсний 13.12.2011 04:50
а факти де. сума, предмет договору. а може там написано, що підприємець встановлює теплий тротуар і він свою роботу вже виконав!!!
Цитувати
 
 
+11 #2 Антон 12.12.2011 18:04
рєбятушкі, та надал же ж податківець (а там знають як бабки збивати), ми ще припухнемо від того, які схеми будуть згодом, зараз це так, фігня, побратими дивляться, що піпл схаває, а там нас так накормлять, що ми спухнемо, нажаль
Цитувати
 
 
+11 #1 Ілля 12.12.2011 17:07
блін, знову якусь схему свободівці придумали. ну скільки можна?
асфальтовий завод - схема!
13 гектарів невідомій організації - схема!
проблеми з бюджетом - схема!
вчителів у відпустку - схема!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.