Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Скандальновідомий чиновник, кажуть, тепер нарешті має де жити…

Схоже, перший заступник міського голови Владислав Стемковський отаборився в Тернополі надовго. Нагадаємо, що значна частина його біографії пов'язана з Луцьком, де він робив кар'єру в органах місцевого самоврядування та громадському секторі. Саме з Луцька він і приїхав до нашого міста спочатку членом виконавчого комітету на громадських засадах, а згодом став першим заступником мера. Цього чоловіка ЗМІ називали по різному – від афериста – до … новітнього Остапа Бендера. Але він гнув своє. І йшов до своєї мети.

Сьогодні він – перший заступник  міського голови Сергія Надала, який відповідає за  ЖКГ.

Тепер по суті: рішенням виконавчого комітету Тернопільської міськради від 30 листопада 2011 року за № 2011 дозволено ________ тимчасово, до 01.12.2012 року проживати в квартирі для тимчасового проживання №__, яка складається з однієї кімнати житловою площею 20,9 кв.м. за адресою вул.________, складом сімї 2 особи - так звучить текст рішення, яким спочатку оформили право власності за Тернопільською міською радою на однокімнатну квартиру №___ загальною площею 31,8кв.м., житловою площею 20,9кв.м.

В преамбулі до цього рішення згадується, що ця квартира є предметом судового позову до Тернопільської міської ради, однак це не забороняє міській владі віддати її своєму побратиму.

На думку про те, що ця квартира таки перепала панові Стемковському, наштовхують кілька речей.

Квартиру цю виконком, як слідує з рішення, надав сімї з 2 осіб (Владислав Стемковський, нагадаємо, влітку цього року нарешті одружився, для чого використав оплачувану відпустку, хоча на посаді не пропрацював і кількох місяців, тож жити молодій сімї десь треба)

Раніше в інтерв’ю одній тернопільській газеті чиновник, який тільки но став заступником Надала, сказав, цитуємо: «Хоча я і не молодий чоловік, але, на жаль, в мене немає власної квартири, немає власної нерухомості (є будинок у батьків), а років з 15-ть живу на зйомник квартирах. У Тернополі теж знімаю двокімнатна квартиру на вулиці Білецькій».

І найважливіше – працюючи на посаді заступника Луцького міського голови Стемковський був фігурантом не одного скандалу, про що волинські ЗМІ рясніли інформацією. В тому числі закидали йому заволодіння житлом. Знову ж цитата:

«Питання: Багато в волинській пресі писало про надану Стемковському квартиру, яка нібито належала на правах приватної власності швейцарцю. Не вдалося відшукати спростування цієї інформації.

Відповідь Стемковського: - Ці публікації з’явилися в Інтернеті і мали реальне завдання мене дискредитувати, при чому тривалий період, і на скільки я знаю, деякі люди непогано на цьому заробили. Звідки взявся той швейцарець я не знаю. Я жив на цій квартирі по договору найму поки працював, десь рік часу. Після того як звільнився, через два місяці зняв іншу квартиру. До того ж у цій квартирі я ніколи не був прописаний, не міг претендувати на право власності, адже вона була приватизована, хоча 10 років була безгосподарна  в ній ніхто не жив. Весь цей бруд почався у 2009 році коли пішла «тема», що я буду претендувати на посаду міського голови Луцька, а друга хвиля – коли заговорили, що я буду претендувати на мера Володимира-Волинського. А не спростовував ці чутки, бо вважав, що немає змісту цього робити…»

Як бачимо, шлейф «діянь» пана Владислава тягнеться ще з часу його роботи в Луцьку. Тепер же він є фактично другою особою при владі у Тернополі після Надала. Тому й не дивно, що за ним і тут починають «рости золоті верби», як стверджують наші джерела в Тернопільській міській раді.

P.S. Якщо хтось з чиновників мерії захоче заперечити чи спростувати цю інформацію, тобто заявити з повною відповідальністю, що квартира, про яку йдеться в рішенні виконкому, виділена не для пана Стемковського, ми готові надати можливість це зробити у будь-якій формі на нашому сайті. Якщо ж ні – то можна бути впевненим, що заступник Надала й у Тернополі вже розжився квартиркою…

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+3 #8 Антон 20.12.2011 17:47
питання до редакції-є якісь новини з цьої теми? чи тишина
Цитувати
 
 
+4 #7 Знаючий 20.12.2011 11:38
у надала схоже карма щодо "аферистів,які гнуть своє і йдуть до мети"
Цитувати
 
 
-6 #6 з Луцька 20.12.2011 06:52
Стемковський порядний і чесний чоловік
Цитувати
 
 
-6 #5 не вірю 18.12.2011 11:43
а я не вірю, що Стемковський, який ще з Луцька прийшов мало не мільйонером буде розмінюватися на такі дрібниці
Цитувати
 
 
+8 #4 побратим 15.12.2011 14:20
волиняку, ой, москаляку на гі...ку
Цитувати
 
 
+7 #3 Антон 15.12.2011 11:54
правильно, люди десятиліттями стоять в чергах на житло, а тут як тільки якась квартира зявляється, то зразу чинушам віддають, які й так не бідні, хоча я думаю така маленька квартира - не рівень "діяча" Стемковського
Цитувати
 
 
+12 #2 колега 14.12.2011 23:32
якщо не помиляюся, то Віталік Попович з Стемковським інтервю робив, єдине, бо після того чинуша поняв що наші журналісти (не продажні, а бо точніше - не докінця проддажні) можуть добряче покусати, перестав давати розлогі інтервю, а обмежується короткими коментарями. Висновок? Значить має що приховувати служака, хоча, без розмов, особа ця дуже неординарна, а тому й цікава для ЗМІ на відміну від більшості прямолінійно-примітивних тернопільських свободівців
Цитувати
 
 
+10 #1 Умка 14.12.2011 23:09
ну а що, женився чоловік, йому треба десь жити, він же сам каже що вже немолодий, а бідака своєї хати немає, нут тепер матиме, хай дякує своєму другу надалу
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.