Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І виділить кошти на об’їзні

Про результати робочої поїздки до Києва та зустрічей із Віце-прем'єр-міністрами України Сергієм Тигіпком та Віктором Тихоновим, керівниками центральних органів влади, розповів під час прес-конференції голова ОДА Валентин Хоптян.

«Приємно відзначити, що керівники держави готові допомогти області. І ми це відчули! Сьогодні вже перестали говорити про те, що Тернопільщина є депресивним регіоном. Це дуже важливо, - переконаний Валентин Хоптян. - Влада держави хоче допомогти нашому краю посісти те місце в Україні, яке може і повинна займати наша область».

Розповів голова ОДА й про низку конкретних домовленостей: «В Укравтодорі, після зустрічі з Віктором Тихоновим, підписано документи про будівництво низки доріг і ми незабаром розпочнемо ці роботи».

Перш за все йдеться про спорудження об’їзної дороги навколо м.Кременця та реконструкцію дороги до м.Почаїв Кременецького району. Це близько 92 мільйонів гривень.

«Крім того, нам вдалося переконати виділити кошти на спорудження об’їзних доріг навколо м.Теребовля та м.Бережани. Поки що вписали на ці об’єкти по 10 мільйонів гривень. Це лише початок - в подальшому ця робота буде проводитися», - каже голова облдержадміністрації.

Він також розповів про інші проекти: «Ще 41 мільйон гривень ми розписали серед районів нашої області. В тому числі - 18 мільйонів гривень буде виділено для Тернополя на ремонт і реконструкцію доріг».

«Відбулася зустріч Віце-прем'єр-міністром України Віктором Тихоновим. Ми підписали першу угоду про виділення коштів. А саме: на добудову  школи с.Скорики Підволочиського району – 5 млн. гривень, на дитячий садок с.Великі Гаї Тернопільського району – 2,8 млн. гривень, реконструкція незавершеного будівництва амбулаторного пункту с.Борсуки Лановецького району – 1,2 млн. гривень, будівництво підвідного газопроводу до сіл Різвяни, Дарахів, Хмелівка Теребовлянського району – 1,9 млн. гривень, будівництво школи в с.Соколів Теребовлянського району – 4,64 млн. гривень, будівництво підвідного газопроводу до сіл Матвіївні, Гриньківі Шумського району – 1,06 млн. гривень, будівництво 63-х квартирного житлового будинку в м.Почаїв – 10 млн. гривень, будівництво школи в с.Горигляди Монастирського району – 5 млн. гривень», - повідомив очільник області.

Голова ОДА зазначає, що це лише перший етап. В планах обласної влади - проведення підвідних газопроводів до населених пунктів так здаваного Мельнице-Подільського куща Борщівського району та будівництво чотирьохсмугової ділянки дороги «Тернопіль-Львів», протяжністю 40 км.

«Цього та наступного тижня у Києві працюватимуть представники облдержадміністрації, які займатимуться вирішенням цих питань», - каже В.Хоптян.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.