Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А Камінський? Він і в Тернополі Камінський…

Цієї середи у підсумковому випуску проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?» експерт Юрій Михальчишин, депутат Львівської міськради від ВО «Свобода», завив, що не виключає, що двох його однопартійців – Василя Камінського та Анатолія Заваруєва– незабаром викреслять із рядів партії, пише ЗІК
Нагадаємо, обидва депутати потрапили в поле зору журналістів телеканалу ZIK. Депутат Львівської облради Василь Камінський – через те, що потрапив у ДТП у нетверезому стані. Автомобіль «свободівця» «Nissan» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із авто, котре прямувало назустріч. Пасажири легковика отримали тілесні пошкодження, а депутата, який, за свідченнями потерпілих, був напідпитку, правоохоронці повезли на експертизу – в кайданках. Намагаючись бодай якось пояснити вміст алкоголю в крові, депутат заявив, що був у храмі і приймав «святі дари» – причащався церковним вином.
Ведучий програми «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов скористався нагодою і запитав присутнього у студії Юрія Михальчишина, однопартійця Василя Камінського, як на таку поведінку свого побратима відреагувало керівництво ВО «Свобода».

«Із партії виключаємо! Які ще будуть висновки? Цілком нормальний логічний висновок – внутрішня партійна люстрація», – відповів Юрій Михальчишин. Мабуть, покине ряди ВО «Свободи» ще один депутат Львівської облради –Анатолій Заваруєв, який «засвітився» перед загалом через скандали зі зміною прізвища та оборудкою із комунальною друкарнею у Перемишлянах. Замість того, щоб «витягнути» друкарню з кризи, «свободівець» розпродав її майно та місяцями не виплачував працівникам зарплату. Після усіх цих махінацій із майном друкарні було відкрито кримінальну справу. А понад десять років тому тоді ще Анатолій Габа пограбував магазин і був засуджений за цей злочин, а згодом уже під прізвищем Заваруєв приховав цей факт від виборців.

Юрій Михальчишин вважає, що Анатолій Заваруєв «йде тим же шляхом, що й Василь Камінський». Мовляв, швидше за все, «його також чекають партійна люстрація і виключення з рядів партії».

Дмитро Добродомов поцікавився, як партійці «Свободи» відреагують на порушення мера Тернополя Сергія Надала, який не так давно був фігурантом програми «Хто тут живе?». Тоді журналісти показали ряд вражаючих фактів із його життя, зокрема про незаконні операції із землею та з комунальним майном, котрі мали б зацікавити не лише правоохоронців, але й, вочевидь, його однопартійців. Однак керівники ВО «Свобода» на показані в сюжеті факти не відреагували. Втім, як і контролюючі органи.

«Щодо Юрія Чорного (голови Рогатинської РДА – ZIK) були висновки – його виключили з партії. А як же із Сергієм Надалом? Адже проведені ним 16 років у податковій та отримана за весь цей час зарплатня ніяк не співпадають із його статками та шикарним маєтком!», – запитав Дмитро Добродомов.

«Наразі керівництво партії не знайшло підстав виключати його з партії. Якщо вас цікавить моя думка, вважаю, що людину прикрашає скромність, у тому числі й в матеріальному житті», – відказав Юрій Михальчишин.

У відповідь Дмитро Добродомов зауважив, що журналісти програми «Хто тут живе?» нададуть усі необхідні документи за фактами зловживань, показані у програмі про Сергія Надала, аби керівництво ВО «Свобода» змогло нарешті зробити необхідні висновки щодо свого однопартійця.

 

Коментарі  

 
-3 #3 побратим 27.12.2011 07:52
ЗІК - продажний канал. контролюється роегіоналами. і цим все сказано
Цитувати
 
 
+5 #2 Северин 26.12.2011 15:52
на жаль вимушенний повторитись(((( (
клейма немає де ставити на Вашому Надалу)))так розкрадати місто і щей під гаслами борців за "свободу" це ж і потрібно мати таке лицемірство))))
дійти до того щоб прийняти заяву в міській раді від громадян -встановлювати "таксу"((( не говорячи про більше((((
Цитувати
 
 
-6 #1 думка 26.12.2011 09:27
Надал - єдиним мер-свободівець. його ніхто виключати не збирається. тим більше, як сказав Михальчишин - нема за що.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.