Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

На капітальний ремонт доріг Тернополя в міському бюджеті передбачили 7 млн. 300 тис. грн.

Поточний ремонт доріг проводять на перехрестях села Петриків – вулиці Будного, Острозького-Микулинецька та на Збаразькому кільці. Як повідомили в міській раді, ділянки вибирали найбільш пошкоджені. Аварійна ситуація на дорозі вулиці Будного, яка розрахована в основному на вантажний транспорт, виникла тому, що там немає водовідведення, – повідомили виконавці робіт КП «Міськшляхрембуд».

Наявність стоку на довше зберегла би покриття від пошкоджень. Зробити там водовідвід можна лише при капітальному ремонті дороги, на який найближчим часом коштів не передбачено, пояснив начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик.

Олег Вітик: «Водовідведення буде передбачено при виконанні робіт капітального характеру, але при умові, що буде виготовлена документація і буде відповідне фінансування. Коли саме будуть кошти – поки що не можу сказати».

Облаштувати водовідвід і провести капітальний ремонт обійдеться дешевше, ніж щороку латати ями, вважають виконавці робіт. Погоджується з ними і міська влада. Проте результат поки що інший, каже перший заступник міського голови Тернополя Петро Ландяк.

Петро Ландяк: «Звичайно, що коли провести капітальний ремонт і зробити водовідведення, то термін гарантії становить від 2 до 3 років. А в цих умовах, як ми проводимо, виконавець, на жаль, може давати гарантії лише до одного року. Тут психологічний фактор є важливішим. Залишати в тому стані дорогу при тому, коли тисячі водіїв там щодня проїжджають – я вважаю, що не треба так поступати. Звичайно, до капітального ремонту потрібно готуватися, але я вважаю, що ми правильно робимо, коли вирішуємо найбільш нагальну потребу».

За словами Петра Ландяка, на цей рік у міському бюджеті передбачено 7 мільйонів 300 тисяч гривень на капітальний ремонт доріг. Згідно законодавства, зараз влада міста може використати лише 100 тисяч гривень. Після проведення тендеру, який запланований уже на квітень, міська рада залучить решту грошей, передбачених на ремонт тернопільських доріг.

Про це повідомля ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.