Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова на лікарняному, а в мерії немає світла

На сьогоднішній день, розповідають депутати Збаразької міської ради від ”Свободи” та ”Батьківщини”, які вже тривалий час не можуть знайти компроміс із міським головою, регіоналом Михайлом Бочаровим, місто опинилось в заручниках конфлікту. Вже відключено від світла приміщення міської ради, у понеділок мали залишитися і дитячі садки. Тому збаразькі депутати просять представників усіх гілок влади втрутитись у ситуацію.

Працівниця дитячого садочку №2 ”Дзвіночок”міста Збаража, яка є і депутатомТернопільської облради,Наталія Мандзюк, закликає всю владу області схаменутися і поверніться обличчям до Збаража тому, що у них безвихідь. Вона стверджує, що в місті жахливий стан. По всій Україні такої ситуації, як у Збаражі немає.

Також депутати, які були пристуні на засіданні Тернопільського прес-клубу, пояснили, чому свого часу висловили недовіру міському голові і до яких наслідків це призвело.

- Першочергова причина була в тому, що міський голова Михайло Бочаров абсолютно не шукав співпраці з депутатами новообраної ради. Ми готові із ним працювати, ми готові йти на переговори, але все не вдавалось, - розповіла секретар Збаразької міськради Оксана Пелех, якій  заблокували електронний доступ до всіх документів, а робочий комп’ютер відімкнули від загального принтера.

Однак висловити недовіру меру Збаража депутатів спонукали й інші причини.Зокрема й те, що депутати довідались і про те, що були зловживання міським головою, коли він продавав комунальне майно, перебуваючи у передвиборчій відпустці.

А от депутат Збаразької міськради Петро Напованець переконував,  що Михайло Бочаров перебуває на лікарняному – у нього після інфаркту рубець на серці і високий тиск. Депутат став на захист мера Збаража і заперечив всі факти, викладені депутатами-свободівцями.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.