Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Орест Муц «вигнав» своїх одноапртійців не тільки з сайту?

Як відомо, офіційний сайт (http://www.prternopil.com) обласних регіоналів після обрання головою Тернопільської обласної організації Партії Регіонів губернатора Валентина Хоптяна перестав писати про партію і став персональним сайтом нардепа Ореста Муца.
Але, як виявляється, сайт це не єдине, що не залишив попередній керівник регіоналів своїм наступникам. З приходом Хоптяна, обласний офіс регіоналів переїхав в інше місце. А конкретно – в приміщення Тернопільської обласної спілки споживчих товариств, яким багато років поспіль керує близький товариш сьогоднішнього губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна – Михайло Лазар (і які знайомі ще з часів, коли пан Хоптян «комсомолив» на Хмельниччині, а пан Лазар «кооперував» в Заліщицькому районі).

Та найцікавіше, принаймні на нашу думку, це те, що офіс обласної організації Партії Регіонів тепер знаходиться в приміщенні, яке нещодавно займав осередок «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка. Невже колишній перший заступник Тернопільського міського голови, бізнесмен Петро Ландяк, який очолює в області осередок цієї партії, не зміг профінансувати оренду?

"Тернопільський тиждень"

 alt 

Коментарі  

 
0 #3 Андрій С 07.02.2012 22:00
а "громадянська позиція" куда перебралася?
Цитувати
 
 
0 #2 Антон 26.01.2012 23:44
а Лазар як був флігельом продажним так і лишився, не дивно що він десятки років при кориті, одне слово - співплемінник яценюків, коломийських та інших пейсатих
Цитувати
 
 
+4 #1 Влас 26.01.2012 17:52
Туди багато партій в"їжжали героями (Демсоюз,СДПУо, Наша Україна....), а потім втікали тишком-нишком і зникали з політичної мапи... Так буде і з заПРоданцями-ПеРдунами !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.