Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чи будуть і далі продавати дублянки в ”Перемозі” – незрозуміло?

Минулого року на зовнішній ремонт кінотеатру ”Перемога” колишня влада Тернополя вже виділила майже мільйон гривень. До речі, як відомо  ”Тернопільському тижню” з власних джерел, до кавярні ”Золотий дукат”, яка вже кілька місяців функціонує в підвальному приміщенні кінотеатру, має безпосереднє відношення екс-мер Тернополя Роман Заставний – він є співвласником вишуканої кавярні. 

І от днями у кінотеатрі “Перемога” теперішня влада міста вирішила відкрити прес-центр.У цьому приміщенні планують проводити прес-конференції та зустрічі з відомими людьми.

Далі у планах міськради облаштувати місцевий Український дім, провівши реставрацію першого та другого поверхів “Перемоги”. Перший поверх планують відреставрувати вже до 24 серпня.

- У Тернополі нема єдиного великого культурного центру, - каже міський голова Сергій Надал. - Для цього плануємо кінотеатр “Перемога” перетворити в Український народний дім.

Частину коштів на реставрацію приміщення, за словами начальника міського управління культури та мистецтв Олександра Смика виділила міськрада. Решту коштів влада сподівається отримати від небайдужих тернополян.

- Порадившись із керівництвом “Перемоги” і спеціалістами, ми вирішили піти на ризикований експеримент - зробити Український дім методом народної будови, - каже Олександр Смик. - Міськрада виділила незначні кошти на реставрацію другого поверху - 260 тис грн. Будемо розглядати питання, щоб виділили хоча б таку ж суму на перший поверх.

На першому поверсі планують зал, де діятиме два кафе, продовжкує пан Смик. Одне дитяче, друге - для журналістів та людей, які цікавляться літературою. Також тут можна буде проводити виставки міст-партнерів. Ще хочуть облаштувати торгову зону для продавців книг та сувенірів. Також на першому поверсі буде зал для виступів камерного оркестру і танцювальний зал для проведення віденських балів.

Те, що у “Перемозі” проводитимуть реконструкції не означає, що знищать кінозону, зауважує Олександр Смик. На другому поверсі залишається кінозал, а також тут плануємо зробити подіум для модних показів.

Тернопілля також багате вишиванками, ляльками-мотанками, майстер-класами, які можна тут проводити, - додає пан Смик.

Він вважає, що у нас мало місць для спілкування музикантів, літературних „тусовок”.

- До того ж, у місцях, де збирається молодь, її драйв не завжди відповідає серйозним літературним виступам, зауважує він. - Приміром, на нещодавній виступ Василя Шкляра прийшло 15 людей, які цікавляться літературою і 40, які цікавляться горілкою чи кавою.

Про це повідомляє ”20 хвилин”

Коментарі  

 
+2 #1 Ганна 21.03.2011 12:46
Жодної статті зараз не виходить щоб не облити брудом попереднє керівництво... а що буде робити Надал з його "професійною" командою через рік - навіть найдурніший перестане вірити їм!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.