Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І активно розкручує власний проект.

Днями на нашому сайті з'явилася інформація про те, що обласна організація Партії регіонів переїхала у нове приміщення (У Тернополі Партія Регіонів переїхала в колишній офіс Гриценка). Хоча раніше осередок цієї політсили використовув декілька кімнат на 3-4 поверхах за адресою вул.Сагайдачного, 1. Старе приміщення належить на праві приватної власності підприємству ТРК "Тернопіль", власником якого є народний депутат Орест Муц або наближені до нього особи.

Ще раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що Орест Павлович "присвоїв" інтернет-сайт обласної організації Партії регіонів. 

І от нещодавно «ТТ» з власних джерел вдалося дізнатися, що пан Орко (як його часом називають в середовищі тернопільських політиків) має намір взагалі відмовитися від членства в пропрезидентській партії і навіть вже написав заяву про вихід.

Кажуть, що він не впевнений в тому, що стане висуванцем саме від Партії Регіонів, а з іншого боку рейтинг провладної політичної сили  на Тернопіллі бажає кращого. 

Свідченням цьому є публікації, які з'явились минулого тижня в окремих тернопільських газетах, де пан Муц активно розкручує новий політичний проект - "Представництво Тернопільщини". Та й на своєму сайті пан Муц дуже активно почав рекламувати свій проект.

Зазначимо, що за попередньою інформацією, Орест Муц розраховував ще раз стати нардепом у "північному" окрузі, на який заступник Хоптяна вже «сватає» банкіра В.Клименка.

Коментарі  

 
+4 #11 данило 14.02.2012 13:28
Орко молодець, тільки подарувати йому нема що.
Цитувати
 
 
-1 #10 Влас 08.02.2012 14:19
Шукати "нормального" серед регіоналів - це всерівно,що шукати масло в купі навозу !!!
Цитувати
 
 
-1 #9 лютий 08.02.2012 09:54
Якщо знайдеться людина на Тернопіллі яка проголосує за Орка, то це або останній лох, або сам Орко! :lol:
Цитувати
 
 
+2 #8 не свободівець 07.02.2012 21:42
та ладно, коментарі, звісно, нічого не змінять, але дають уявлення про те, що відбувається, і те, що журналісти того чи іншого змі не підмітили
Цитувати
 
 
+9 #7 лана 07.02.2012 21:05
Від ваших коментарів панове нічого не зміниться, пройде час і дізнаємося хто кому буде хвости крутити. А поки що я згідна ,що у пана Орка такий характер з яким ніде не пропаде.
Цитувати
 
 
0 #6 Антон 07.02.2012 14:38
от провалиться новий проект муца і вернеться він в свою рідну кровінку коровам хвости крутити
Цитувати
 
 
+4 #5 Марек 07.02.2012 08:50
А не пішли б вони усі разом на.... ! Що перші, що другі були,є і будуть зрадниками української нації, новітніми колаборантами , на яких рано, чи пізно чекатиме справедливий ВИРОК і ЗНЕВАГА !!!
Цитувати
 
 
+4 #4 оленочка 06.02.2012 22:53
а я думаю Муц все правильно зробив, прийшов новий керівник, хай по-новому керує, раз муц був такий поганий, спокійно і тихо відійшов в сторону. починає все з нуля і мені здається, що зі своїм харектором він не пропаде.
Цитувати
 
 
+3 #3 оленочка 06.02.2012 22:42
думаю Муц все дуже правильно робить. Новий керівник, хай по новому керує, раз Муц був такий поганий. Але кожен погодиться, що Муц таки багато зробив для тої партії. Побачимо, що з того всього вийде, але думаю Муц зі своїм характером не пропаде.
Цитувати
 
 
0 #2 не свободівець 06.02.2012 21:52
а тепер дружно, чітко, дисципліновано пішли посольство б..., ой, в представництво тернопільщини... і хто то панові з теребовлянщини таку ідею підкинув з назвою?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.