Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Але влада каже, що епідемічна ситуація в областів нормі

Якщо переглянути місцеві ЗМІ та інтернет-видання, то можна зрозуміти, що ситуація з грипом на Тернопільщині, звісно не така страшна, як у 2009 році. Але смертельні випадки все ж є. А от влада на це має свої цифри.

В області 10 тиждень 2011 року (7-13.03.11 р.) характеризувався зниженням захворюваності у порівнянні з попереднім тижнем на 18,2%.

Проте, вже на 11 тижні (14-20.03.11 р.) захворюваність почала зростати (на 25,5% у порівнянні з попереднім тижнем), хоча і не перевищила епідемічного порогу. Всього захворіло на грип та ГРВІ 4445, госпіталізовано 291, в т.ч. 179 дітей. Захворюваність на 10 тис. нас. склала - 40,9, при епідпорозі 48,23. Питома вага захворілих дітей до 18 років склала 55,5%, школярів 27,9%.

«За останній тиждень на грип обстежено всього 75 хворих, проведено 365 досліджень, -- розповів заступник голови державної надзвичайної протиепідемічної комісії при обласній державній адміністрації, головний державний санітарний лікар Степан Дністрян. -- Виявлено збудник грипу А в 11 випадках, в тому числі пандемічного грипу 6, грипу В – 2, інших грипоподібних вірусів – 13. Зокрема методом ПЛР обстежено 15 осіб, 104 дослідження. Виявлено збудник грипу А в 7 випадках, в т.ч. пандемічного 6, грипу В – 0. З початку епідсезону лабораторно підтверджено діагноз грипу А у 88 випадках, в т.ч. пандемічного грипу 24, грипу В – в 132 випадках».

В області продовжується щоденний моніторинг захворюваності та відвідування шкіл та дитячих дошкільних закладів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.