Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До всього раніше обіцяного Сергій Надал заявив, що ніби й бізнесмени з Данії «дуже» цікавляться потенціалом нашого міста.

Мер Тернополя продовжує розказувати про те, як він вирішує проблеми з вивезенням сміття

Сьогодні перше і головне завдання місцевої влади у вирішенні проблеми сміття є отримання державного акту на новий полігон. Лише маючи офіційний полігон можна офіційно оголошувати конкурс на вивезення твердих побутових відходів. А паралельно вести будівництво заводу чи комплексу, який буде займатися переробкою сміття. Про це заявив міський голова Сергій Надал.

Мер також нагадав, що місто продовжує в цьому плані роботу у двох напрямках. Перший – це програма «Чисте місто», за яку відповідає Національне агентство з питань інвестицій. Вже у березні воно запропонує інвестору готовий макет бізнесу на продаж. Інший напрямок – це робота з італійськими інвесторами.

– Вони зацікавлені робити одночасно тут переробку твердих побутових відходів і ставити техніку для проведення видобування, відкачки газу з існуючого сьогодні полігону. Ми чудово розуміємо, що відкачка газу є більш прибутковою справою. Тому десь хочемо все ж таки дати можливість їм цим займатися. Але одночасно зобов’язавши їх почати будувати завод по переробці сміття. Тому що відкачку газу можна робити вже і заробляти на цьому кошти, а в завод ще треба вкласти гроші, які тільки з часом будуть себе відбивати, – розмірковує мер.

А тим часом, у Тернополі припинили роздільно викидати побутові відходи. З дворів будинків зникли окремі контейнери для пластику і скла. Сергій Надал запевняє, що це явище тимчасове, повідомляє  За Збручем

А ще пан Надал і далі «співає» про перспективи аеропорту, який ще у 2009 році обіцяв запустити його побратим Кайда

Проблему із безробіттям у Тернополі можна вирішити тільки одним шляхом – це залучення інвесторів, які прийдуть і почнуть будувати у місті заводи, фабрики, готелі і ресторани. Одним словом, будь-що, що дає нові робочі місця. А місцева влада, у свою чергу, обіцяє інвесторам у цьому будь-яке сприяння. Про це також днями заявив міський голова Сергій Надал.

Більше того, управління стратегічного розвитку спільно з управлінням економіки, за його словами, вже розробило декілька проектів, які мають свою візуалізацію, прив’язку до місця знаходження і які пропонуються у різного роду інвестиційних журналах, які видаються в Україні та за її межами. Також інвестиційні пропозиції направлені і в торгові представництва усіх держав, які працюють в нашій країні.

– Один із проектів – це відновлення роботи аеропорту і створення логістичного центру з одночасним розміщенням там автовокзалу і інших об’єктів необхідних для діяльності аеропорту. Наступний проект – це виділення земельної ділянки для будівництва промислових підприємств. Це територія в районі Березовиці, яку ми отримали від цукрового заводу. Там само є проект з будівництва оптового сільськогосподарського ринку. Окремо є запропоновані проекти для будівництва готелів в Тернополі і навколо міста, – розповів міський голова.

Місцева влада пропонує інвестору вже визначену територію розміщення тих чи інших об’єктів та бере на себе зобов’язання закріпити за проектом людину, котра здійснюватиме повний його супровід, займатиметься оформленням документів тощо.

До речі, за інформацією Сергій Надала, деякі наші інвестиційні пропозиції, надруковані у журналі «Сіті Інвест», зацікавили бізнесменів з Данії. Редакція видання готова у квітні організувати у Копенгагені зустріч делегації Тернополя із датським інвестором. Щоправда, які саме проекти їх зацікавили, поки невідомо.

Коментарі  

 
+2 #2 Антон 14.02.2012 19:15
а про якого реального інвестора мова йде? вже був каськів, інші, тепер італійці тіпа. Кого і куди конкретно надал привів з інвестиціями? ПОЯСНІТЬ
Цитувати
 
 
-3 #1 скептик 14.02.2012 18:17
от і реальний інвестор. а так всі переживали, а Надал взяв і зробив)))))))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.