Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На щастя, в хорошому сенсі цього слова (і фото як реакція на публікацію?)

Вирішив написати «ТТ» листа, а не просто прокоментувати ту чи іншу подію. І хочу Вам, редакції, подякувати, насамперед. Розумію, що зараз Ваші недоброзичливці будуть коменти ганяти на кшталт «ага, хваліть себе, хваліть», але я висловлюю свою думку, а ви вже думайте як її і чи взагалі подавати.

Сьогодні, у вівторок 14 лютого, йшовши додому на обід, зафіксував бардак, який біля мого будинку твориться зі сміттям . Написав про це на Вашому сайті і навіть вислав фотографії (мова про статтю Днями знову можуть початися проблеми зі сміттям у Тернополі? (+ "цікаві " фото від нашого читача– прим. «ТТ»). Ви це опублікували, за що вже вдячний, оскільки реально приділяєте увагу своїм читачам.

Та коли ввечері я повертався додому після роботи – то був просто шокований.  Там, де ще кілька годин перед цим валялися побутові відходи, де були переповнені контейнери зі сміттям – раптом все змінилося. Не знаю, але у збіги обставин я не вірю. Як не вірю і в те, що сміттєзбиральна машина приїхала під будинок, де навіть нехай і живуть "великі начальники" Мастюх і Дністрян, на чому я закцентував увагу, в післяобідню пору!? І після того як контейнери спустошили, кілька двірників з обслуговуючого прилеглу територію ЖЕКу навели ще той «марафет». Але щоб не бути голослівним, я не полінувався і зробив нові фото. То ж панове журналісти, Ви також не полінуйтеся, і дайте мої світлини ДО і ПІСЛЯ.

З вдячністю за розуміння і допомогу (бо повторюся, в такі збіги обставин я не вірю, а вірю в те, що цю публікацію прочитали ті, хто апріорі має наводити порядок у місті), Ваш читач Олексій П., тернополянин, мешканець вул. 15 Квітня…

P.S. від редакції - завжди готові до співпраці ...

Фото ДО:

   alt   

alt

Фото ПІСЛЯ (просимо вибачення за якість, але світлини зроблені в темну пору доби):

    alt    

alt

Коментарі  

 
+6 #6 дивно 17.02.2012 12:57
сміття вивозять регулярно, але не так часто. це і помітили журналітси. а проблема то в чому?
Цитувати
 
 
+6 #5 Умка 15.02.2012 19:36
а я впевнена що ЗМІ, а особливо місцеві сайти, які влада регулярно переглядає, й мають саме про такі речі писати, бо якщо тема прибирання сміття в конкретному місці не актуальна для таких як роман, то йому дійсно варто черпати інформацію з тернополя вечірнього або офіційного сайту свободи
Цитувати
 
 
+6 #4 Антон 15.02.2012 17:48
До Романа - то й читай сайт міськради і молися на месію внімай як він речі штовхає, а на такі сайти як тт не заходь, от і все, бо схоже це жовчу схожиш
Цитувати
 
 
-7 #3 Роман 15.02.2012 17:08
а я в шоці від такої беззмістовної статті! нема про що більше писати - то беріть новини з сайту міської ради. там є що почитати і не треба шукачи з жовчю
Цитувати
 
 
+6 #2 хі-хі 14.02.2012 21:09
та то мастюх все владнав, він приїхав натруджений з роботи і хотів свою беху пришвартувати біля підїзду, а там купа сміття, от він і позвонив до начальника жеку, рявкнув, і все в ажурі:) :lol:
Цитувати
 
 
+11 #1 Віталій 14.02.2012 20:28
Добре знаю пана Надала років із п"ятнадцять. Хоча і близько з ним не в приятельських стосунках. Так ось, повірте моєму незаангажованом у враженню. Пан Сергій - не людина слова, а людина, яка, перш за все, дбає про власну вигоду і власний імідж.
ВО "Свобода" і Надал просто не могли не знайти один одного. Як одне, так інший - одного поля ягоди. Залишки прихильників Тягнибока на Тернопільщині і в Тернополі ще вірять у нового "месію". На відміну від львів"ян, де вже давно пана Олька не інакше, як Тягнибаксом величають. Чого лишень варті його регулярні "посиденьки" на ток-шоу в Шустера і Кисельова, де він ніби-то представляє "непримиренну" опозиціюю.
До речі, свою роль клоуна Тягнибок уже й сам прекрасно відчуває. Я не про анекдоти на кшталт: "Партія регіонів відчула, що в Донецьку катастрофічно знижується її рейтинг. Тому і вирішила терміново організувати факельну ходу свободівців". Зауважили, що наприкінці минулого - на початку цього тижня Олег Тягнибок "завагітнів" новинами, що його нібито-можуть заарешутвати. Сміх та й годі. Так само, як і майбутні цілком ймовірні "пояснення" Надала (коли чесно, то ще їх не зустрічав у ЗМІ), що по-холопськи схилити голову перед Фірташем просто не міг. мовляв, такий "видатний" економічний геній родом із наших країв.
Сумно, та й годі. Чому ми всі, ніби нормальні, а коли астає пора виборів. ведемося, як справжні лохи, яких елементарно розводять обіцянками.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.