Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Грошей в державі немає. Це визнає Уряд, який підготував секретні вказівки, якими повинні користуватися на місцях управління праці та соціального захисту.

Ці матеріали з'явилися на сайті http://censor.net.ua/ 26 січня 2012 року за результатом зустрічі у відповідному Міністерстві з начальниками обласних управлінь собезу, але за якийсь час були зняті. Нам вдалося відзняти три сторінки цих вказівок, які завбачливі тернополяни встигли роздрукувати з вказаного сайту.

Отже, місцевим органам праці та соціального захисту, що забезпечують соціальні виплати з державного бюджету, рекомендують:

 - по рішеннях судів на користь громадян, які виконані частково, ПРИПИНИТИ будь-які виплати;

 - по рішеннях судів на користь громадян, по яких ще не здійснювалися виплати, необхідно НЕ ДОПУСТИТИ будь-яких виплат;

 - по рішеннях судів на користь громадян, які надійдуть - необхідно НЕ ДОПУСТИТИ будь-яких виплат.

Аналогічні рекомендації надаються і щодо апеляційних процедур, суть яких зводиться до того, щоб не допустити жодних виплат пільговикам, натомість активно працювати в питаннях подання апеляцій на рішення судів. У вказівках зазначено, що потрібно відновлювати апеляційні продання незалежно ні від чого. Контроль буде жорстким. Участь в судових засіданнях повинні брати службовці не нижче начальника відділу.

Такі самі бесіди з такими є рекомендаціями були організовані по областях з начальниками районних собезів.

На завершення, роботою озадачили і структури виконавчої служби та фінуправлінь, які повинні працювати синхронно та брати участь в судових засіданнях.

Таким чином, всі судові рішення щодо законної виплати зароблених коштів, чи коштів, які передбачено як пільги певним категоріям громадян, будуть БЛОКУВАТИСЯ на рівні собезів, яким помагатиме управління фінансів та виконавча служба.

P.S. Перепрошуємо за низьку якість фотокопій, але що ми отримали, те й публікуємо

"Тернопільський тиждень"

          

Коментарі  

 
+2 #3 Оля 28.02.2012 00:12
от Янукович мудло!
А удар піде весь на місцеву вляду :(
Цитувати
 
 
+5 #2 VIKTOR 20.02.2012 11:40
Тигипко продовжує реформувати народ, інструктажі як в добрі совєцькі часи ,здерти все з знедоленого люду і з трибуни або у Славіка Шустера розказувати як росте добробут наш. Невже ми глухі і сліпі? Молодці журналісти відкривайте очі, люди неначе подуріли від наглості можновладців!
Цитувати
 
 
+5 #1 Влас 20.02.2012 09:04
Теперішній режим Янека в майбутньому розглядатиметьс я як чорна пляма української історії, а яка влада-такі й виплати !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.