Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою Тернопільської області направлено до суду кримінальну справу стосовно трьох оперуповноважених сектору карного розшуку одного із райвідділів міліції за ст. 127 (катування), ст. 162 (порушення недоторканості житла), ст. 365 (перевищення службових повноважень) КК України вчинені за попередньою змовою групою осіб.

Слідством встановлено, що на початку березня 2011 року виконувач обов’язків начальника сектору карного розшуку одного із райвідділів міліції разом з 2 працівниками цього ж сектору райвідділу, з метою перевірки на причетність жителя одного із сіл району до скоєння крадіжки, зайшли на територію його будинку. Дізнавшись, що чоловіка немає вдома, без постанови суду, міліціонери проникли до будинку, літньої кухні, підвалу, горища та інших приміщень господарського призначення, де безпідставно, без складання протоколу та без участі понятих провели обшук.

Такими своїми незаконними діями правоохоронці грубо порушили конституційні права громадянина К. та його співмешканки на недоторканість їх житла та іншого володіння.
06 березня 2011 року біля 24 години керівник карного розшуку разом з 2 підлеглими знову приїхали до будинку громадянина К., побили його та забрали у райвідділ міліції. У приміщенні райвідділу правоохоронці намагались силою примусити жителя села зізнатись у скоєнні крадіжки, наносячи потерпілому удари ногами і руками та гумовим кийком, аж поки останній не втратив свідомість. Після цього міліціонери вилили чоловіку на голову воду, з метою привести його до свідомості, та продовжили бити його руками і ногами в різні частини тіла.
Переконавшись, що К. не визнає за собою скоєння крадіжки, його змусили написати розписку на ім’я начальника РВ управління МВС України в Тернопільській області про те, що тілесні ушкодження заподіяні йому не під час перебування його в райвідділі та не працівниками міліції, а при інших обставинах, і після цього, близько 3 години 7 березня 2011 року міліціонери вивели його з приміщення та відпустили додому, повідомили в прес-службі прокуратури Тернопільської області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.