Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як говорить народне прислів’я, мовчання – знак згоди?

Тиждень тому ТТ першим спрогнозував ситуацію, що у лавах тернопільських свободівців назріває розкол, про що й писали у статтях У «Свободі» назріває розкол? І Тягнибок їде в Тернопіль гримати кулаком, щоб його побратими не «перегризлися» хоча б до виборів? Наші колеги з газети «Номер один» теж не обійшли цю тему стороною і в свою чергу задалися питанням, а чи не розвалюється фракція ВО «Свобода» у Тернопільській міськраді!?

Останнім часом доволі незрозуміла ситуація довкола фракції ВО “Свобода» в Тернопільській міській раді. Місцеві інтернет-видання рясніють повідомленням про зміщення голови фракції Ірини Бурди і призначення на її місце керівника апарату облради Ігоря Дулеби. А чи так воно насправді?

 «Номер один» намагалася з перших уст дізнатися, що й до чого у фракції ВО «Свобода», однак Ірина Бурда на прохання наших журналістів пояснити ситуацію відмовилась: «Вибачайте, але я не хочу говорити на цю тему». І навіть на уточнююче запитання,  чи вона голова фракції, теж не відповіла. Водночас Ігор Дулеба зазначив, що він не є головою фракції ВО «Свобода» у міськраді  і не планує ним ставати.

Разом з тим на порядку денному є питання не лише щодо Ірини Бурди. Актуальною залишається тема, а чи взагалі збережеться цілісність фракції? Зокрема, депутати від «Свободи» в неофіційній розмові повідомили «Номер один», що нині стоїть питання про вихід із фракції члена «комунальної» комісії Володимира Швайки і голови комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку Сергія Танчука. При особистій розмові з Володимиром Швайкою він заявив, що наразі залишається членом фракції: «Я на такий крок ще не наважився, але все може статися. Адже я критикую роботу міської влади й особисто міського голову Сергія Надала щодо житлово-комунального та шляхово-мостового господарства і всіх нормативів, що стосуються розвитку інфраструктури міста Тернополя».

На жаль, з Сергієм Танчуком журналістам «Номер один» зв’язатись не вдалося. І не лише нам. Танчук вже довгий час не виходить на зв'язок навіть зі своїми побратимами, і це нагадує той випадок, коли людина йде по-англійськи, не попрощавшись.

 

Коментарі  

 
+4 #2 Катя 01.03.2012 16:08
Підтверджую - такчук на лікарняному. виключив телефон, шоб відпочити!
Цитувати
 
 
-1 #1 Рома 01.03.2012 15:47
Танчукна лікарняному, шо ви вчепилися людини? В Свободі є конструктина дискусія! І правильно, що виникають суперечності, значить фракція жива, а не як був БЮТ кнопкодави :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.