Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фоторепортаж в стилі радянських часів

Минулого тижня КЖЕП "Залізничник” став "першою жертвою” оголошеної мером Тернополя Сергієм Надалом війни проти незадовільно працюючих ЖЕКів. І з  цією  житлово-експлуатаційною конторою міська рада розірвала договір через численні скарги городян.

А понеділок почався ще цікавіше. Щойно вранці 28 березня стало відомо, що міський голова Тернополя Сергій Надал з керівниками ЖЕКів та комунальних підприємств міста здійснять об’їзд Тернополя та оглянуть стан житлово-комунального господарства обласного центру, та ще й візьмуть з собою у поїздку журналістів та телевізійників, як на вулиці міста масово вийшли двірники та інші працівники ЖЕКів. За 15 хвилин, протягом яких я пішки йду на роботу з бульвару Куліша до міської лікарні №2 я нарахувала з десяток двірників і ще більше людей, які активно прибирали, підмітали і чистили вулиці та газони. Серце зраділо, побачивши якими чистими можуть бути вулиці рідного міста. От би тільки „царь-батюшка” в особі мера Тернополя зі свитою частіше здійснював або хоча б анонсував такі  робочі поїздки?

До слова, це був перший показовий рейд представників ЗМІ та чинного мера. А от колишній міський голова Роман Заставний такі публічні поїздки здійснював регулярно. Хоча й не можна стверджувати, що вони були надто корисні для покращення вигляду міста.

  •  

Коментарі  

 
+2 #4 вася 28.03.2011 18:37
та понти це все, правду написали. що перед приїздом царя прибирати почали, НАДАЛ З КОМПАНІЄЮ РЕАЛЬНО ДИВЛЯТЬСЯ КОГО Б ВИГНАТИ З РИНКУ НАДАННЯ ПОСЛУГ,
Цитувати
 
 
+2 #3 Alex 28.03.2011 18:13
Цитую I-van:
Надал їх заганяє, щоб перерозподілити ринок послуг. це ж зрозуміло. віддавати гроші за вибори треба!

хай заганяє вони від того будуть кращі послуги надавати а то остані роки гроші дерли а нічого не робили :-)
Цитувати
 
 
+2 #2 I-van 28.03.2011 17:59
Надал їх заганяє, щоб перерозподілити ринок послуг. це ж зрозуміло. віддавати гроші за вибори треба!
Цитувати
 
 
+2 #1 Alex 28.03.2011 16:36
що не кажи але новий начальний ЖКГ кращий ніж той що був колись
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.