Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Партія регіонів у Тернопільській області не була достатньо розвинена. У цьому зізнався керівник області, а також голова обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян.

«Як такої обласної партійної організації, не боюся цього сказати… Вона була зовсім іншого плану. А тепер створюють первинні районні партійні організації», – каже Валентин Хоптян.

За його словами, у даний час в області на партію влади – попит. І в старих, і в молодих. Всі спішать вступити, при чому цілком добровільно. Ідилія.

Скарги ж держслужбовців на те, що їх «нагинають» керівники профільних управлінь і пропонують писати одну із двох заяв – на вступ в Партію регіонів або на звільнення –  Валентин Хоптян спростовує.

«Скажіть мені, хто примушує? Назвіть мені прізвище вчителя, директора чи заступника кого примусили. Просто сьогодні зрозуміли, що Партія регіонів взяла на себе відповідальність за стан справ в державі. І рядові люди пишуть заяви, пенсіонери, молодь. Кого, пенсіонера заставиш вступити? А вступають у кожному районі», – стверджує Валентин Хоптян.

Можна прогнозувати, що кількість «добровольців», які змушені триматися навіть за свої мізерні зарплати, буде перед виборами тільки зростати

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.