Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Привітна, усміхнена, вродлива – вона переконала мене, що  краса і здоров’я нерозривно пов’язані між собою.

Вона –  Дар’я Побер,  одна із найкрасивіших тернополянок, успішна бізнес-леді, телеведуча місцевого телеканалу, володарка багатьох титулів, переможниця конкурсів і просто -  щаслива матуся та дружина.

«У житті маю все, про що мріяла»

У Тернопіль Дар’ю привело кохання. До цього вона мешкала у Кривому Розі, здобувала спеціальність диктора та ведучої телепрограм  у  Київському національному університеті культури та мистецтв.  Зростаючи єдиною дитиною у  простій сім’ї (мама – продавець, батько – водій), дівчина зуміла увібрати в себе все найкраще, що намагалися дати їй батьки.  Однак, до всіх звершень йшла цілеспрямовано та впевнено. «Потрібно ставити цілі, щоб досягати їх» – переконана вона. То ж свого часу зуміла здобути титул «Міс  Кривий Ріг – 98», «Міс Весна – 2000» (Київ), стала фіналісткою конкурсу «Міс Київ – 2003», «Міс 5 Елемент – 2006» (Київ). Кожен конкурс був для неї щаблем підйому на вершину, яку зрештою підкорила. У 2007 році Дар’я познайомилася із своїм майбутнім чоловіком – Ігорем Побером,  чемпіоном світу з пауерліфтінгу та жиму лежачи.

Ми з колегами вирішили підтримати тренера тренажерного залу «Forest», у якому я саме працювала менеджером. Ми з колегами чекали на Олега Базилевича, щоб привітати його з встановленим рекордом, біля Палацу Спорту, де проходили змагання, я зустрілася поглядом із Ігорем, при цьому – відразу зрозуміла, що промайнула «іскра». Він не з тих, хто знайомиться на вулиці, однак після того, як наші погляди перетнулися вдруге – підійшов. Після цього ми почали спілкуватися, по декілька разів передзвонювали один до одного, я  їздила до нього у Тернопіль, а він –  до мене у Кривий Ріг.  Коли мама вперше побачила Ігоря, то запитала: «Доця, а меншеньких не було?», - посміхається Дар’я . - Звісно ж, вона жартувала, бо на батьків Ігор справив гарне враження відразу. Попри різні «прогнози» від людей, після того, як Ігор романтично освідчився мені у новорічну ніч під час зустрічі 2008 року, я погодилася стати його дружиною і без довгих роздумів переїхала до рідного вже для мене Тернополя. Не важливо,у  якому місті живеш, важливо – з ким. Ігор – той чоловік, заради якого варто було змінити власне життя.

З стосунків із Ігорем Побером почалися і спортивні звершення Дарини:  вона почала займатися жимом штанги (при чому, демонструвала непогані результати), а також  здобула титул чемпіонки світу  в категорії «модельний фітнес».

- Ігор – більш врівноважений, а я – більш емоційна. Вивести його з себе може лише питання, які стосуються політики. Тоді він як сірник, – посміхається Дар’я, – Він не звик свої емоції на людях демонструвати. Однак саме він мене стимулював до того, щоб я почала самоутверджуватися в  спорті.

Найбільше щастя у житті Дарії Побер

Чи не найголовніше особисте  досягнення Дар’ї Побер – син Данило, якому нещодавно минуло два роки.

- Два роки я пропрацювала на телеканалі «ТВ-4» у Тернополі, і, правду кажучи, вже задумувалася над тим, що хотіла б стати матусею.  Були певні острахи, зокрема на рахунок того, чи не втрачу я форму. Однак зараз це все позаду,я усвідомлюю, що все піддається коригуванню завдяки спортивним навантаженням. Мій живіт став пласким приблизно через два тижні після пологів. Тому, якщо жінки кажуть, що їм щось не вдається чи просто не вдоволені власним виглядом – все тому, що не вдаються до необхідних зусиль.  Не варто шукати в собі недоліків, але якщо вони є – то з ними варто боротися.

Мій син – справжній живчик, всі кажуть, що схожий на мене в дитинстві. Часто залишаємо його з моєю мамою, яка переїхала жити до Тернополя. З Ігорем він стає більш слухняним, батько для нього – авторитет. Іноді навіть доводить просити, щоб Ігор з ним сів до столу – тоді Данило значно краще і швидше їсть.

Окрім того, що Дар’я Побер продовжує бути ведучою спортивно-розважальної програми «Ранковий фітнес» на телеканалі «ТВ-4»,  шість разів на тиждень вона проводить «живі» тренування для відвідувачів спортзалу “Pober GYM”, директором якого вона є.

– Спільні інтереси дуже об’єднують людей. Спочатку це були конкурси, змагання, потім – наш син (найголовніше в нашому житті), а тепер – ще й сімейний бізнес. Я можу впевнено сказати, що я щаслива жінка, я маю все,про що мріяла, навіть більше, – ділиться думками Дар’я.

Для здоров’я та краси важливо правильно харчуватися та займатися спортом

Про власний зовнішній вигляд Дар’я Побер  ретельно дбає. Передусім – за допомогою тренувань, інтенсивних навантажень.  Та не лише красивим, доглянутим тілом може похвалитися ця жінка. Власниця розкішного волосся, сліпучої посмішки, доглянутого обличчя розповідає, що не користується ніякими особливими засобами з догляду за собою.

- Єдине, що є для мене звичним, це тренування, а ще – кожної неділі ходжу до російської бані.   Мій зовнішній вигляд – це моя заслуга, а не як дехто вважає,  особливості фізіології.  Я наприклад, п’ю каву без цукру, однак можу дозволити собі з’їсти цукерку. При цьому розумію – її доведеться «відпрацювати».  Стосовно догляду за волосся – то це звичайний шампунь і бальзам після нього, щоб волосся легко розчісувалося. Зволожую шкіру перед сном, обов’язково – змиваю макіяж. А коли йду в баню, то люблю намастити тіло та  обличчя медом. Щоб тримати себе у формі, потрібно дбати не лише про фізичне навантаження, але й про правильне харчування. Якщо задуматися, то у цьому нічого складного немає. Кожна жінка повинна бути доглянутою, підтягнутою,  шукати можливості, щоб приділити собі увагу. Я пишаюся тим, що перемагала у конкурсах краси, адже нехтувати такими можливостями просто нерозумно. Не кожна жінка зважиться взяти участь у якомусь серйозному конкурсі, однак кожна може знайти можливість відвідати спортзал, зайнятися собою.

До слова, тим,  хто таки не може зібратися до спортзалу, Дар’я також допомагає ставати гарнішими та здоровішими.  Для того, щоб поділитися власним досвідом та вміннями, вона нерідко надає консультації телефоном.

Спортсменка веде здоровий спосіб життя, фактично не вживає алкоголю, не палить. Зізнається, що полюбляє лише шампанське: його бульбашки асоціюються у неї зі святом.  Однак навіть для шампанського має бути вагомий привід.  Як зізналася нам Дар’я Побер, відпочиває вона активно:  особливо полюбляє танцювати, катається на гірських лижах та пірнає з аквалангом.

- Дуже важливо, щоб жінки шукали час для себе. Генетика – це прекрасно, однак догляд за собою невід’ємний чинник краси і здоров’я.  А в молодому віці головне просто зберігати та підтримувати те, що дане природою, – вважає Дар’я.

Оля Терещук, «Погляд»      

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.