Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нам некоректно коментувати нижченаведене, але Вам, шановні читачі… тільки без нецензурщини

Сайт "Провсе"

Заголовок: «Першого заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського депутати вважають “політичною проституткою”

Текст: «Саме таке і ще “масніші” висловлювання прозвучали сьогодні на адресу першого заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського з уст депутатів обласної ради. Зокрема, особливо “приклався” у критиці діяльності представника Єдиного Центру депутат від Партії Регіонів Павло Федик.

Збирались депутати з приводу трьохріччя діяльності Тернопільської обласної ради".

Відео можна переглянути на цьому ж сайті.

Телеканал ІНТБ

Заголовок: «На Тернопільщині визначили найплодовитіших депутатів»

Текст: «На Тернопільщині визначили найплодовитіших депутатів. Обласних обранців, які зробили найбільше за три роки своєї каденції, вираховували політичні та громадські діячі разом з працівниками мас-медіа. В результаті анкетування виявилося, що тільки 20 депутатів були присутні на всіх засіданнях постійних комісій, до яких вони входять. І лише 15 тернопільських обранців відвідали всі сесії облради у 2011 році.

Проте словесна активність депутатів Тернопільщини – одна з найкращих, відзначили розробники опитування. На всіх засіданнях сесії впродовж року обранці виступили 522 рази. Найчастіше свою позицію висловлювали Олег Сиротюк, Павло Федик і Степан Барна. Останній, наголошують дослідники, виступав майже вдесятеро разів більше, ніж члени «Єдиного центру» чи «Блоку Литвина». Решта депутатів, вважають експерти, просто просиджують місце в обласній раді. Хоча, за словами самих же обранців, інколи їм просто не дають змоги виконати свої обов’язки.

Володимир Болєщук, депутат облради: «Я десь не згідний з позицією тих депутатів, які вважають, що вони працюють від виборів до виборів, що вони приїжджають тільки напередодні виборів за себе агітувати, чи приходять звітувати. Деколи дуже дивно буває, що депутати йдуть у місцеві ради й обіцяють підняття пенсій чи ще інші якісь питання, які від них взагалі-то не залежать, на які вони не впливають, які вирішуються органами державної влади. Власне тому ми десь стоїмо на тому, щоб кожна територіальна громада обирала собі свого представника у свої органи влади».

Степан Барна,депутат облради: «Наприклад, у мене до листопада повноцінно функціонувала приймальня на вулиці Грушевського, 2. У зв’язку з тим, що міський голова Тернополя Надал Сергій Віталійович відмовився продовжити мені термін оренди приміщення, на сьогоднішній день у мене приймальні як такої немає, де я можу приймати людей як депутат Тернопільської обласної ради. Це – класична проблема, котра стосується тих депутатів, котрі хотіли б щось робити, але просто цієї можливості не мають. Іншого приміщення, на жаль, станом на сьогоднішній момент, яке я міг би використовувати як приймальню депутата обласної ради, немає. Такі можливості наразі шукаємо».

Загалом, за підсумками анкетування визначили п’ятірку депутатів, які найактивніше проявили себе за три роки роботи облради цього скликання. Кращими в алфавітному порядку оголосили: Степана Барну, Володимира Болєщука, Олега Сиротюка, Володимира Стаюру та Павла Федика. Цих же політиків найбільше обговорюють і на сайті «Твій місцевий депутат».

Володимир Ханас, співорганізатор експертного дослідження: «У десятку найвідвідуваніших сторінок сайту «Твій місцевий депутат», де є і найбільша кількість коментарів, входить і Степан Барна, і Володимир Стаюра, і Павло Федик, і Болєщук, і Чижмарь. Але Чижмарь входить тому, що в нього виключно негативні відгуки і жодного позитивного».

Екс-губернатор Тернопільщини Юрій Чижмарь відзначився і під час проведеного анкетування. За кілька годин до оприлюднення результатів оцінка активності депутата облради дорівнювала нулю.

Ярослав Чорнозуб, співорганізатор експертного дослідження: «Ще на сьогоднішній ранок у Чижмаря Юрія Васильовича взагалі був повний нуль. Але оскільки ще анкети приймалися до 10:00 сьогоднішнього дня – один з експертів дав 1 бал. Стоїть питання: навіщо такі депутати, навіщо бути депутатом, навіщо претендувати на позиції у Верховній Раді, адже на сьогоднішній день ми бачимо амбіції в цієї людини на Верховну Раду. На сьогоднішній день треба спочатку з цією радою розібратися, покласти депутатський мандат. Але тут уже питання якраз, може, й до керівництва, в тому числі – обласної ради».

Серед прямих обов’язків депутатів, нагадали розробники дослідження, і звіт перед виборцями про зроблене. До сьогоднішнього дня виконану ними роботу оприлюднили тільки 4 обранці Тернопільської облради, повідомив один з експертів проведеного дослідження».

Відео можна переглянути на цьому ж сайті.

 

Коментарі  

 
+4 #4 Умка 13.03.2012 17:43
провсе - це вчорашній день, який чекає доля муцівського репортера, а інтб сучасний медійний проект, кращий серед ясно від тв4 чи ттб, але провінційності на ньому ще багато як і заангажованості чимало
Цитувати
 
 
+3 #3 Антон 13.03.2012 15:22
мені пофіг чий інтб, але поважаю тих, хто викриває компетентно сутність цих свободівців, які покриваючись лжепатріотизмом , грабують і мене, і вас, а тому дивлюсь цей канал, і читаю цей сайт тт, і не приховую цього
Цитувати
 
 
+2 #2 розуміючий 13.03.2012 13:19
в кожного своя політика партії, от і все, але тарашевський то на віть не політична повія, а манірна цел..а, яку пинають всі кому не лінь, бо ще один перець федик знайшовся, аж смішно. От тут би зараз тарашевському взяти і справді на диби встати і дати ригионалу отвєтку, то може б хоч хтось його поважати почав
Цитувати
 
 
+1 #1 колега 13.03.2012 13:02
відверта помийна жовтизна провсе вже не дивує, а от задолизання заставного інтб таким "політологів" як ханас і чорнозуб, здивувала
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.