Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Апеляційний суд області залишив апеляцію заарештованого та його захисника без задоволення.

У лютому Чортківський райсуд обрав для начальника управління держкомзему у Чортківському районі запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Нагадаємо, чиновника упіймали на хабарі у розмірі 21 тисяча доларів. Саме стільки він забажав від прохача за виділення п’ять гектарів землі для ведення особистого селянського господарства. Для надання оборудці законного вигляду посадовець вдався до махінацій та залучення посередників. Правоохоронці наразі перевіряють увесь корупційний ланцюг отримання хабарів та причетність до цього інших службових осіб.

Затриманий та його адвокат звернулися з апеляцією на постанову Чортківського райсуду про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Апелянти просили змінити арешт на підписку про невиїзд або ж заставу. Мотивували прохання поганим здоров’ям затриманого, позитивними характеристиками, відсутністю судимостей. Проте колегія суддів палати в кримінальних справах апеляційного суду області апеляції не задовольнила. Обгрунтування відмови: відповідно до ч.1 ст.155 Кримінально-процесуального кодексу взяття під варту застосовують у справах про злочини, за вчинення яких закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком понад три роки. Заарештованого підозрюють у вчиненні тяжкого злочину, ще й у співучасті з іншими особами. Крім того, колегія суддів дійшла висновку, що з огляду на характер злочину та його особисті зв’язки з численними свідками у справі, іншими підозрюваними, які ще не всі встановлені, він може чинити тиск на цих осіб, а також маніпулюватиме іншими доказами у справі. Тобто існує ризик змови з іншими особами, а також втечі з метою ухилення від слідства та суду, – пише “Свобода”.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.