Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тігіпко принизив «нашого» Кайду!? А Тігіпка, в свою чергу, «круто підколов» журналіст?

Хітом і головним приколом з’їзду партії Регіонів стало запитання Сергію Тігіпку: «Сергій Леонідовичу, а після зливання з партією Регіонів ви зміните прізвище на Янукович чи залишитеся з дівочим?» Це не анекдот, заначає «ЗЗ». Саме таке питання задав журналіст Роман Вінтонів віце-прем’єру.

Нагадаємо, у суботу партія “Сильна Україна” на своєму з’їзді прийняла рішення про входження до партії Регіонів. Для цього політсилі Тігіпка, згідно закону, треба розпуститися і поодинці писати заяви. Тому про ніяке об’єднання мова не йде. Тігіпківці, серед яких і тернопільська делегація на чолі з Юрієм Желяховським, самоліквідувалися.

Перед цим, зазначає портал За Збручем, який за всіма даними начебто активно спонсорується і підтримується заступником голови ТОДА, регіоналом і віднедавна вірним «хоптянівцем» Петром Гочем, який до цього був не менш "вірним» і нардепу Оресту Муцу, і до якого, до зазначеного порталу маємо на увазі, як подейкують в журналістському середовищі, мають відношення й інші працівники прес-служби Тернопільської обдержадміністрації, Тігіпко принизив Кайду на передачі Савіка Шустера. Якщо вірити інформаціїї цього «гочівсько-анонімного» сайту (як його іронічно називають ті ж окремі журналісти та працівники ТОДА), то певне зауваження голові Тернопільської обласної ради зробив віце-прем’єр уряду Азарова під час прямого ефіру програми “Шустер-live” 16 березня. 

Дискусія між Кайдою та Тігіпком зав’язалася спочатку щодо недофінансування бюджетної сфери Тернопільщини. Високопосадовець спробував уточнити в керівника цифрові викладки за минулі роки, але у відповідь отримав розповідь про те, як в області боряться з реформаторськими оптимізаціями уряду та закриттям шкіл.

Коли ж Кайда удруге під час ефіру  ”наїхав” на Тігіпка (цього разу за чорнобильців), заступник Азаров спочатку  звернувся до  Кайди, якщо той дійсно хоче помогти чорнобильцям, виділити їм компенсації з обласного бюджету. У підтвердження своїх слів урядовець та майбутній “регіонал” навів свої розрахунки та порадив голові Тернопільської обласної ради та представнику ВО “Свобода” готуватися перед тим, як йти на ефір центральних телеканалів.

 

Коментарі  

 
+3 #2 Тарас 19.03.2012 11:36
добре, що Кайда не побоявся піти проти Тігіпка
Цитувати
 
 
+2 #1 не свободівець 18.03.2012 22:36
гочик і зарупуцький - ще ті політичні пов.., ой, су.., ой... коротше... класні вони чуваки, тіки проджащні, як дівки у ротердамі на вулиці ліхтариків червоненьких
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.