Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Підлеглі знову «постібалися» над своїм шефом?

У вівторок на сайті «За Збручем», який, як подейкують, є власністю заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Петра Гоча, була опублікована стаття «Міліція не послухала дружину Хоптяна». «ТТ» вельми зацікавило останнє речення публікації. Та про все по порядку.

«Міліція не послухала дружину Хоптяна».

Як стверджує депутат обради Степан Барна, його позбавили слова та намагалися вигнати із зали Гусятинської райради, погрожуючи міліцією. Ось що спеціально для “За Збручем” розповів політик.

– Після того, як було оголошено про створення депутатської групи «Фронт змін» у Гусятинській районній раді голова райради Надія Хоптян оголосила, що засідання сесії присвячене тільки одному питанню – це затвердження складу народних засідателів Гусятинського районного суду. Опозиція мала заперечення з приводу особистісного складу і принципів відбору кандидатур. Крім того, наші депутати хотіли внести до порядку денного питання про недопущення приватизації Почаївської Лаври. Але ця пропозиція підтримана не була. Далі головуюча повідомила, що розгляд питання по суддях має відбуватися у закритому режимі. Відтак було прохання до сторонніх залишити зал. Я категорично відмовився це робити, мотивуючи тим, що як депутат обласної ради маю право бути присутнім на засіданнях рад нижчого рівня. Коли я взяв слово, мені відімкнули мікрофон і Надія Хоптян сказала, що викликає до мене міліцію. Однак міліція до мене так і не дійшла. Такі дії з боку голови Гусятинської районної ради розцінюю, як перешкоджання мені як депутату обласної ради, висловлювати свою думку.

“За Збручем” опублікує й точку зору адміністрації на ці події, якщо нам її нададуть. Або знайдемо її самі на сайті адміністрації експрес.те.уа.

Про яку адміністрацію зазначає сайт, незрозуміло (можливо журналісти із «ЗЗ» мали на увазі неофіційний портал ТОДА?) Чи дали зрозуміти, що для дружини губернатора Надії Хоптян, яка очолює Гусятинську райраду, свторили свій анононімний сайт? Адже в інтернет-просторі Тернопільщини є тільки один портал з такою назвою (http://express.te.ua), який зявився нещодавно і про його засновників, чи про тих, хто там працює, згадок немає. Як і на «ЗЗ», в принципі...

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.