Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екологічні чиновники вирішили заборонити експлуатацію Малашівського звалища, а також вивозити сміття за територію Тернополя. Відповідний документ за підписом першого заступника Державної екологічної інспекції спрямовано тернопільським перевізникам сміття, повідомляє За Збручем.

Відповідно до рішення високопосадовця, яке датоване  14 березня, тернопільським перевізникам заборонено вивозити та утилізовувати сміття на Малашівському сміттєзвалищі. Крім того, у документі йдеться про  заборону експлуатації полігону.  Таким чином, з 20 березня екологічні інспектори матимуть законне право штрафувати перевізників, які вивозитимуть сміття з Тернополя до Малашівців.

Це означає початок нового витка сміттєвої війни в Тернополі, адже іншого місця для вивезення сміття для операторів ринку поки що немає. Не виключено, що рішення центрального відомства викликане скаргами з боку нещодавно усуненого з ринку перевезення сміття ПП “Катруб”, яке пов’язують з колишнім міським головою Тернополя Романом Заставним. Нагадаємо, що з 2 лютого рішенням чиновників мерії це підприємство позбавлене дозволу працювати на ринку вивезення сміття в Тернополі.

Нагадаємо, що під час своєї мерської каденції Заставний неодноразово стикався з перекриттям сміттєзвалища мешканцями Малашівець та довготривалим припиненням вивезенням сміття з обласного центру. Це значним чином похитнуло репутацію тодішнього міського голови, який в 2010 році програв вибори “свободівцю” Сергію Надалу.

Зараз Роман Заставний повернувся в активне політичне життя, претендуючи на лідерство в тернопільській організації “Фронту змін”.

Як стало відомо сьогодні, 21 березня, рішення про заборону вивозу сміття у Малашівці вже надіслані перевізникам та міській раді. Це підтвердив заступник начальника обласної екоінспекції Едуард Ференц. Відтак, незабаром тих, хто вивозитиме сміття на згадане звалище, штрафуватимуть.

— Рішення про заборону вивозу підписане першим заступником голови Державної екослужби і вже відправлене рекомендованим листом. Коли екослужбі прийде підтвердження про те, що лист отриманий, ми, як контролюючий орган зможемо штрафувати за його невиконання, — сказав чиновник.

Коментарі  

 
+1 #3 вінара 22.03.2012 20:54
маємо президента-зека, мера-пяницю і губернатора-вбивцю – не забагато для тернополя? а може пора задуматись, кого вибираємо — придурків-шароварників, які завчили “правильні слова?!”
Цитувати
 
 
+1 #2 Дядя 22.03.2012 20:40
Заставний не може загріти собі місця! Витупав проти біг мордів а тепер позаклеював своєю мордашкою весь Тернопіль! АКтивний інтриган і тріпло!
Цитувати
 
 
+2 #1 поки що патріот 22.03.2012 08:29
А Заставний тут при чому??? Свободівці при ньому блокували сміттєзвалище і свого домоглися - Надал став мером. а тепер самі наступили на свої ж граблі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.