Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

21 березня під час звіту начальника управління ЖКГ міської ради Володимира Болєщука міський голова Сергій Надал порекомендував чиновнику попрацювати над оновленням кадрового складу управління та керівників комунальних підприємств.

За словами мера, працівникам управління ЖКГ, які досягли пенсійного віку і не володіють прогресивним методом мислення, потрібно підшукати заміну. Натомість у структурі мають працювати молоді та ініціативні люди з новим баченням та підходами до роботи, передає “Номер один”.

- Заступники начальника управління повинні вести себе належним чином і нести відповідальність на рівні з керівником, а не скидати усі питання на начальника за профільного заступника міського голови, – каже Сергій Надал.

Для стимуляції роботи «комунальників» міський голова пропонує створити кадровий резерв. Тоді вони розумітимуть, що через халатність у будь-який момент можуть втратити роботу.

Інше зауваження мера торкнулося керівників комунальних підприємств. Зокрема, він рекомендував Володимиру Болєщуку підшукати заміну директорам КП ««Шляхово-експлуатаційна дільниця», «Теплокомуненерго» та «Міськшляхрембуд».

 

 

 

Коментарі  

 
0 #2 вінара 22.03.2012 20:53
маємо президента-зека, мера-пяницю і губернатора-вбивцю – не забагато для тернополя? а може пора задуматись, кого вибираємо — придурків-шароварників, які завчили “правильні слова?!”
Цитувати
 
 
+1 #1 тернополянин 22.03.2012 18:19
А навіщо міняти так багато керівників які мають певний досвід роботи в місті. Може краще поміняти одного, якому це пропонують зробити і який в даних галузях абсолютно нічого не розуміє
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.