Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

1. Якщо мер - обличчя міста, то дозволю зауважити, що ваше обличчя у пилюці, смітті і лайні як і вулиці Тернополя.

2. Також серед косметичних дефектів Вашої фізії особливо хочу відзначити заклеєні незрозумілою фігньою стлупи та фасади. Навіть за 50 метрів від ТМР. Нє, ну я звичайно розумію, що Вам не до того, аби сліпаки розлупити - польоти на повітряних кулях і поїздки за кордон позітівнєнько так впливають на самопочуття. Напевно.

3. Особисто мене "вбиває" коли мій редактор губить каблуки у фірмових s.Oliver. Певна річ, Вам того не зрозуміти за кермом Мітсубісі Пахєро.

..."Пахєро" - досить символічна назва як для мерського "бобровоза", не вважаєте? Не підкажете скільки підборів загубила перша леді нашого вже-не-міста на вулициях колись файного міста, пані О. Надал? Чи Ви її "бобровозом" катаєте?

4. Ви викидаєте 40 тисяч з казни на "виготовлення проектної документації" нікому не потрібного, жахливого по дизайну пам'ятника. Перед тим понад 200 тисяч з того ж таки дзюравого бюджету міста, на виконання дурної передвиборчої обіцянки - обігріву 100 метрів тротуару. На ці гроші можна було б забезпечити роботою 10 двірників і тонни солі-піску. Термін "лох" коли-небудь раніше чули, сподіваюсь?

5. З нетерпінням чекаю коли прибіжать Ваші доморощені коментатори залишати "ідєйно-правильні" коменти. Розумієте, як людина яка є власником інтернет-ресурсу, я бачу IP-адреси тих, хто "лиже" Вашу....Високість. Як не дивно, IP-адреси постійно одні і ті ж самі.

6. Сподіваюсь Вас так само трафить від цього листа, як мене трафляє бардак у місті.

Сергій Гаркус,  NTer.Net.Ua

 

Коментарі  

 
0 #3 молодець 24.03.2012 16:13
ні,дорогі,комен татори.навпаки сміливо.Сергій підписався своїм іменем і прізвищем.І справжніми,до речі, а не вигаданими,як це часто буває в інтернеті.Оце правда сміливо і заслуговує поваги!
Цитувати
 
 
0 #2 тарас 24.03.2012 11:40
8) Це не власник, це гандон набитий кашою який ховаєтьсь і дзявочить з кущів. Такі "Українці" сусідам хати палили в час коли другі боролися за Україну і кров проливали.Шоб ти здох!!!!!!!!!
Цитувати
 
 
-2 #1 Антон 24.03.2012 01:40
хлопці, при всій повазі, я й сам не сприймаю свободу і надала, але оцей "лист" - це якийсь брєд обдовбаного наріка, хто такий цей х..., яке воно власник якого ентеру, хіба заднього, це вже занадто, коли люди які мають стосунок до сайтів, несуть вибачте повну х... :oops:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.