Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А також разом з мером «мріють» про культ бургомістра.

3 квітня 2011 року міський голова Сергій Надал зустрівся з депутатами першого демократичного скликання. Очільник міста розповів присутнім про діяльність та плани міської ради. Свої питання, побажання та пропозиції висловили нинішній владі депутати першої демократичної міської ради.

Зокрема, мова йшла про впровадження у Тернополі культу першого бургомістра Володимира Лучаковського, прийняття статуту міста, видавництво підручника історії Тернополя, туристичну інфраструктуру міста, залучення студентів до громадської діяльності, проведення фестивалю духовної пісні, чемпіонату Європи з водо-моторного спорту, підготовку міста до 20-річчя Незалежності та Дня міста.

«Мета нашої сьогоднішньої зустрічі – почути Ваші поради та залучитися Вашою підтримкою у напрямках діяльності теперішньої міської ради. Ваш внесок став незамінною ланкою у розвитку нашого міста. Запрошую Вас активно долучатися до діяльності нинішньої міської ради», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Від депутатів першого демократичного скликання прозвучали пропозиції щодо встановлення пам’ятника Незалежності у Тернополі та увіковічення пам’яті покровителю міста святій Теклі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.