Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова ОДА Валентин Хоптян поділився міркуваннями щодо перспектив розв’язання ситуації, як склалася на фірмі «Будвельник».

«Ця проблема дісталася нам у спадок. На жаль, люди, не по їхній вині, стали заручниками ситуації. Вони, їхні батьки, нелегко заробляли гроші, вкладені у будівництво житла. Я маю інформацію, що Зеновій Щепановський зараз перебуває в Києві. Є прогнози, що незабаром перший транш кредиту він отримає», - каже Валентин Хоптян.

Водночас голова ОДА каже, що не виключений й інший варіант розв’язання ситуації. Суть його полягає у пропозиції реалізувати частину землі, яку згадана фірма має поблизу Алушти, а виручені кошти вкласти у виконання зобов’язань перед пайовиками, в добудову будинків у Тернополі, розрахунок по наявних боргах.

«Я зацікавлений у тому, щоб вирішити проблеми людей. Зацікавлені ми й в тому, щоб підприємство запрацювало, щоб в області діяло кілька будівельних організацій, які б конкурували між собою», - зазначив керівник області.

Валентин Хоптян, каже, що влада шукатиме різні шляхи для вирішення існуючої ситуації.

Коментарі  

 
0 #1 пайовик ig 12.04.2011 19:36
13.04.2011
Не паримось. Лише в Тернополі 24 недобудованих будинків!!!! Нема що надіятись на пана зеня-балабола. зеньо нагріб валюти, бо більшості людей працювало за-бугром. В шарашці будівельника брали валюту аж слюнки текли. Навіть курс був кращий. Чи не так?
А зараз поки всі будови заарештовані паном Комаром. треба діяти!
1) Пишемо заяву за шахрайство.
2) Оформляємо майнові права на викуплені метри у суді! (до 100 гривень коштуватиме позовна заява).
3) Створюємо кооперативи без права на прибуток.
4) Приватизовуємо через юриста недобудовані будинки (бо міська рада офіційним листом! пообіцяла через суд забрати в зеня арендовану землю на якій стоїть, чи стоятиме будинок).
Діємо! Поки йде підготовка до банкруцтва.
Адже, коли ми встигнимо виробити майнові права на будинок, як юридична особа (кооператив), то матимемо рівні права з іншими установами які вже готові відібрати все за борги нашого земляка зеня!
5) Будуємося.
Хочеться подякувати державним чиновникам за пасивну позицію! Адже вони піклуються про людей. МОЛОДЦІ!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.