Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

26 березня о 17 год. 40 хв. у м. Чортків по вул. Антонича 7 на новозбудованому складському приміщенні, що належить «ПП Бровко. При проведенні будівельних робіт (облаштування даху)», внаслідок сильного вітру, сталося обрушення тимчасових монтажних конструкцій та частини даху. Четверо робітників, віком 21 – 24 роки, отримали травми та доставлені в реанімаційне відділення Чортківської ЦКРЛ. Як зясували лікарі двоє потерпілих знаходяться у край важкому стані з медичним діагнозом «відкрита, полі травма» та «закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, відкритий перелом правої та лівої стегнової кістки». Одного з робітників вночі мали перевезти до Тернополя, але, враховуючи важкий стан, залишили в районній лікарні, повідомляє «Погляд»

А днем раніше у Тернополі рятувальник постраждав під час гасіння млина на вулиці Гайовій. Пожежа сталася 25 березня увечері, повідомляє  “20 хвилин”         

В центрі пропаганди обласного управління МНС повідомили, що вогнеборцю в обличчя вибухноло скло, але чоловікові пощастило — відбувся лише порізом щоки.

Утім, як повідомили читачі, потерпілих було двоє.

- Одного рятувальника як я чув забрала швидка, іншого колеги вже після пожежі до лікарів повезли, – повідомив постійний читач. – Перший ніби диму надихався, а другому на голову щось звалилось.

Горіти складське приміщення млина почали через суху траву з якої полум’я перекинулось спочатку на старі шини та деревину, а потім й на будівлю, повідомили в центрі пропаганди управління МНС.

- Через зворотню тягу утворену пожежою, вибухнуло скло, – каже начальник центру прпопаганди Ігор Невінський. – Уламки полетіли в обличчя рятувальнику. Дякувати Богу, чоловік відбувся лише порізом щоки. Якби скло вцілило в артерію чи навіть шию – все могло б закінчитись трагедією.

Чоловіка з місця пожежі забрала швидка. Завезли його в обласну лікарню, але там він на довго не затривався.

- Рятувальника привезла швидка, – повідомили в обласній лікарні. – Була рвана рана ділянки щоки і отруєння чадним газом. Але чоловік отримав допомогу і пішов додому. Зараз лікується амбулаторно.

Пожежа в якій постраждав рятувальник, а також будівля млина (згоріло 18 віконних блоків та 10 метрів покрівлі — авт.) не була складною, повідомили в центрі пропаганди. А ось її причина — займання сухої трави — проблема обласного значення.

- Лише в нашій області, за добу (25 березня — авт.) пожежно-рятувальні підрозділи виїзджали 51 раз, – каже пан Невінський. – З них 38 разів на гасіння сухої трави. Зараз це значна проблема тому закликаю людей бути обережними і уважними. Нажаль вже є й летальний випадок.

Мова йде про Кременецький район, де під час спалювання сухої трави, отримав опіки чоловік 1956 року народження. Від отриманих травм медики не змогли врятувати чоловіка. Він помер в лікарні.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.