Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Три роки тому, в квітні 2009, у парку «Топільче» вже заклали так звану «Алею журналістів», де представники всіх ЗМІ в компанії з тодішнім мером Тернополя Романом Заставним висадили кілька десятків саджанців дуба. Більшість з них прижилися і ростуть, а інші, так як і деякі ЗМІ, «наказали довго жити».

І ось нещодавно Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства ініціювало створення «Алеї журналістів» у Тернополі.

Робота журналіста чимось подібна до лісівничої і поєднує їх творчість. Так само як журналіст скрупульозно підбирає кожне слово і створює черговий матеріал, лісівник, у свою чергу, піклуючись про кожне деревце, створює ліс. Різниця полягає лише в очікуванні результату праці, адже потрібно довго чекати, аби маленькі саджанці перетворилися на повноцінну лісову ділянку.

2009 року Держкомітет лісового господарства разом з Міністерством освіти і науки започаткували нову традицію в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» – садіння пам’ятних ділянок лісу, парків, скверів та алей…

Майже у кожному обласному центрі є алеї, створені власноруч журналістами. На жаль, у Тернополі такої алеї немає. Тож наше управління вирішило виправити цю помилку і готове виділити деревця для створення «журналістської алеї».

Проблема залишається за головним – виділення земельної ділянки для цієї мети. Враховуючи те, що у парках проводяться вирубки старих дерев через їхню непридатність і шкідливість, можна було б на їхньому місці посадити нові і зробити одразу дві гарних справи – і зелені легені Тернополя відновити і журналістів пошанувати.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.