Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зборівським районним судом розглянуто кримінальну справу, порушену стосовно голови Жовківської РДА Львівської області за ч.2 ст.368 КК України та жителя Жовківського району за ч.5 ст.27-ч.2 ст.268 КК України.

Слідством встановлено, що голова Жовківської РДА отримав через свого спільника 2 000 доларів США та 3 000 грн. хабара. За гроші посадовець пообіцяв посприяти 3 громадянам в отриманні земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Його спільник отримав від прохача 2 тис. доларів США та 4 тис. грн., з яких собі залишив – 1 000 грн., а решта передав посадовцю.

Державне обвинувачення у суді підтримував старший прокурор відділу прокуратури Тернопільської області Олександр Семенець.

Вироком суду колишнього голову Жовківської РДА засуджено на 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 3 роки та конфіскацією всього майна.

А спільника посадовця позбавлено волі на 2 роки 6 місяців, а також позбавлено права обіймати посади в органах державної влади строком на 2 роки, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...