Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Толику Головатому всього сім років, а хлопчик уже стільки пережив, що важко уявити навіть дорослому. Дитина бореться зі страшною недугою – гострим лейкозом.

Сім’я Головатих живе у селі В. Глибочок, що неподалік Тернополя. Юлія та Юрій виховують двох дітей – 7-річного Толика та 11-річну Валерію. Толик та Валерія росли веселими та життєрадісними дітьми. У вересні 2010 року хлопчик вперше сів за шкільну парту. Навчання та спілкування з дітьми йому дуже подобалось, але бути школярем хлопчику довелось не довго. Уже в жовтні цього року Толику поставили страшний  діагноз: гострий лейкоз, мієлоїдний варіант. Медики рекомендували розпочати лікування негайно.

Батьки Толика, не зволікаючи, почали пошук медичних закладів, у яких би змогли допомогти дитині. Українські клініки виявились безсилими. У дитячій лікарні «Ахмадит» (м. Київ) черга довжиною в один рік, а лікування потрібно було розпочати негайно. За порадою родички, батьки звернулися в онкологічну клініку в ізраїльському місті Тель-Авів. Тамтешні медики погодилися прийняти маленького пацієнта з України. Але одразу повідомили, що знадобиться декілька етапів лікування. На горе батьків відгукнулися хороші люди.

В інтернеті у маленького Толика є власна інтернет-сторінка, де щодня подається інформація, скільки коштів вдалося зібрати протягом цього часу. Станом на 4 квітня на рахунок батьків надійшло трохи більше 30 тис. доларів. Але це навіть не половина потрібної суми… Пожертви складають від 10-ти й до 7990 гривень.

«Сказали, що лише трішки потрібно потерпіти і мені зможуть зробити операцію, але я мушу бути чемним, щоб хвороба відійшла… Я знаю, що Ви можете мені допомогти… Колись я виросту і обіцяю, що знайду кожного з Вас, щоб подякувати… ” – звертається зі своєї сторінки маленький Толик.

Життя 1-річного хлопчика коштує трохи більше 100 тисяч доларів. Аби зібрати необхідну суму, достатньо, щоб 80 тисяч людей перерахували всього по 10 гривень на картку рідних. Не будьте байдужими! Подаруйте Толику шанс на життя!

Увага!

Перерахувати гроші на лікування дитини можна на рахунок

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК»

 Код за ЄДРПОУ банку: 14360570

 МФО банку: 305299

 Номер рахунку: 29244825509100

 Номер картки: 4149 4377 0108 6421

 призначення платежу: поповнення картки №4149 4377 0108 6421

 П.І.П. Одержувача: Головатий Юрій Мирославович

 ІПН:2771110276

 

В Гривне на счет открытый в доларах США ( автоматическая конвертация):

Beneficiary:

HOLOVATA YULIIA

(Одержувач)

ACCOUNT:

(рахунок у банку одержувача)

4149 6050 5077 3779

(номер пластикової картки одержувача та/або розрахунковий рахунок, та/або паспортні дані, адреса одержувача) в даному випадку це номер пластикової картки

BANK OF BENEFICIARY:

(банк одержувач)

PRIVATBANK, DNIPROPETROVS’K, UKRAINE,SWIFT CODE: PBANUA2X

 

INTERMIDIARY BANK:

 (банк кореспондент)

 JP MORGAN CHASE BANK

 CHASE METROTECH CENTER

 7TH FLOOR BROOKLYN NY

 11245 USA,SWIFT CODE: CHASUS33

 

CORRESPONDENT ACCOUNT:

 (рахунок банку одержувача у банку кореспонденті)

 0011000080

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.