Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Тернопільській області затримали декана факультету одного із тернопільських вузів за фактом вимагання та отримання хабара.

Як розповів начальник підрозділу УДСБЕЗ в області полковник міліції Анатолій Лупійчук, до освітянина звернувся тернополянин із проханням надати йому дозвіл на захист диплому. Молодий чоловік раніше навчався у вузі, але його відрахували, не допустивши до захисту дипломного проекту. Посадовець пообіцяв посприяти завершити навчання, але не задарма – запросив винагороду. Тисячу доларів – саме таку суму декан поклав до кишені.

Як тільки освітянин отримав гроші у службовому кабінеті, в перебіг подій втрутилися міліціонери. Оперативники затримали службовця, вилучили отриману ним валюту.

За фактом одержання хабара службовою особою слідчі прокуратури міста Тернополя порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 368 (частина 3) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють інші факти отримання деканом хабарів. Триває розслідування.

Нагадаємо, що нещодавно прократура порушила кримінальні справи стосовно директора Тернопільского ВПУ №4 Романа Півторака

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.