Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І на сайті регіонала розказав, що він не махінатор і взагалі ледь не «святий»

“Пожерти задаром не виходить” – Заставний пояснив, чому Надал хоче забрати в нього ресторан. Саме під таким заголовком днями на сайті «За Збручем», який, як подейкують, є власністю заступника губернатора Тернопільщини, регіонала Петра Гоча, була опублікована стаття. В ній екс-мер Тернополя, який нещодавно став в.о. голови обласної організації «Фронт Змін», в непритаманній йому манері, розповів, як чиновники «жерли і пили» на халяву в ресторані «Україна». І що цікаво, говорить він про це в минулому часі, що наводить на думку, що так себе поводили чиновники і за його каденції.

Та про все по порядку.

Сьогодні колишній ресторан «Україна», де в даний час ведуться активні ремонтні роботи, перебуває в оренді товариства, котре було створене трудовим колективом. Про це розповів заступник міського голови Олександр Степанюк. Водночас, за його словами, під час передачі цього приміщення в оренду були допущені певні порушення. Наразі міська рада у судах намагається це довести.

– В нас сьогодні тривають судові процеси. І ми пробуємо його назад повернути, скажімо, в оперативне управління чи відання Тернопільської міської ради. Але цей процес довготривалий і невідомо наскільки років буде затягнутий, – зауважив Олександр Степанюк.

Водночас екс-міський голова Роман Заставний, якому нинішня влада закидає звинувачення у махінаціях навколо «України», в ефірі однієї з місцевих ФМ-станцій запевнив, що цей заклад ніхто у громади не відбирав.

– Спекуляцій є до безмежності. Я вже неодноразово говорив про те, що у нас в місті, якщо хочуть щось вкрасти, то одразу шукають ворога, щоб закинути якусь інформацію, відволікти увагу і за той час так тихенько щось обов’язково до рук прибирається. Я можу гарантувати, що колишній ресторан «Україна» належить тернопільській громаді. Свідоцтво на право власності було виписане у 2008 році. Воно було спочатку у віданні КП «Чайка», потім передавалося в інше комунальне підприємство, а потім пішло в оренду товариства тих працівників, які там працювали, – повідав екс-мер.

У свій час, на думку Романа Заставного, ресторан «Україна» був додатком для влади.

– Я перепрошую, що мають зайти животаті дядьки, в любий час сісти, їм мають поставити пляшку горілки, зробити канапки, насмажити відбивних і, я перепрошую, що грубо скажу, вони мають нажертися. І місто отримувало нуль цілих нуль десятих. Може взяти будь-хто, податкові органи оприлюднити, скільки податків оплачується, скільки орендної плати. Я розумію, що є некомфортна ситуація. Пожерти, перепрошую, задаром  не виходить. Треба заплатити гроші. Такі реалії життя. Але місто отримає півмільйона гривень. Комусь, можливо, не подобаються такі речі. То хай публічно це скажуть: «Я люблю нахаляву поїсти». І нічого страшного не буде. Можливо, громада погодиться, що десять чиновників годуємо за свій рахунок, хай тільки не шляються по чужих ресторанах і не продають там все наліво і направо. Ми їх будемо тоді кормити. Але хай це скажуть, це буде справедливо і все, – вважає колишній очільник міста.

До речі, подейкують, що в приміщенні колишньої «України» буде пивний ресторан.

 

 

Коментарі  

 
+1 #5 Оля 02.04.2012 10:18
Та і при владі Заставного теж приходили всі очільники з місь.ради "пожерти на халяву" та ще і не самі, а з компаніями
Цитувати
 
 
+1 #4 від колективу 31.03.2012 23:25
раніше ми ні в бюджет не платили, ні на зарплати не мали. а тепер коли ми самі господарі, то на все вистачає. ще якби міську раду не треба було так чато годувати задурно
Цитувати
 
 
+2 #3 немер 31.03.2012 22:14
чмо він а не мачо
Цитувати
 
 
+1 #2 Катя 31.03.2012 07:19
Гавриш примушувала працівників писати заяви і всіляко виганаля людей з роботи щоб зачистити місце для родини шефа Ромка. Кара прийде і на них. Платили людям копійки бо немає грошей а робити шикарні ремонти є гроші. Тепер в центрі міста замість ресторану буде брудний пивбар бо сміттєвий мерцьо не вміє робити щось добре
Цитувати
 
 
+5 #1 Лесик 30.03.2012 17:39
Ох і брехун Ромцьо!!!Разом з Гавриш обдурили той же колектив.Вона вже всю родину туди пристроїла.А Ромця жінка по повній керує.Який там колектив?Бармен і поварка залишилися.Побуду Крупяком,дам прогноз.Зразу після виборів ці статечні і чесні особи будуть в ПР.Хіба,дай Боже опозиція виграє.Гони їх Яценюк від себе.Не порть імідж цими хапугами.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.