Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

1 квітня, стартувала гра Water Kill. Її назву можна перекласти, як водяний кілер. Суть гри полягає в схожості до квесту, коли молоді люди майже два тижні, бігатимуть Тернополем з водяними пістолетиками, полюючи один на одного. Для цього кожному, вже сьогодні, роздадуть конверти, в яких буде лише коротке дось’є та фотокартка того учасника, якого даний «кілер» має «замочити». Кожен «кілер» отримає «жертву», яку до 17 квітня має «обстріляти» з водяного пістолета чи саморобної водяної бомбочки. До речі, не все так просто, як здається. Адже «стріляти» в «жертву», в районі місця її проживання, навчання чи роботи – не можна.

-  Звичайно ж, «жертва» могла б зачинитися в квартирі і не виходити на вулицю весь час гри, щоб її не облили, – розповідає «Погляду» один із організаторів Water Kill, Володимир Антків. – Але для цього в правилах гри існує пункт, згідно якого «жертва» повинна проводити в центрі міста не менше трьох годин у день. Таким чином, «кілер» таки має можливість «вполювати» людину, фото якої йому вручать у конверті сьогодні.

Завершиться гра 17 квітня у розваальному комплексі «Riverpool», де відбудеться фінальний етап гри.

-  На полювання учасники мають два тижні, – продовжує член громадської організації «Файне місто», яка організовує дану гру, Володимир Антків. – Спеціальні координатори будуть слідкувати за дотриманям правил в «червоній зоні», тобто в місцях, де учасники живуть чи навчаються, адже там «стріляти» не можна.

Ідея проведення Water Kill у Тернополі, виникла у члена ГО “Файне місто”, Михайла Куліковського. Хлопець побачив таку гру у Львові і вирішив втілити її в нашому місті.

Починається гра 1 квітня, у неділю, в різні години, в різних місцях Тернополя, де збираються координатори.

Кількість зареєстрованих у грі – 26.

Учасники Water Kill між собою не знайомі.

В більшості це – студенти.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.