Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль може залишитись без тепла та гарячої води.

Через неефективну тарифну політику центральної влади реальною стала загроза зриву теплопостачання у Тернополі. У зв‘язку з тим, що заборгованість  за газ міським підприємством теплових мереж  не була погашена вчасно і в повному обсязі Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» вимагає  до 16 квітня  припинити роботу систем газопостачання теплогенеруючих підприємств. Поставлена вимога повністю розрахуватися за газ, спожитий у січні-березні 2011 року. Підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго» не може цього виконати. Ситуація, яка склалась призведе до відключення міських котелень від газу. У Тернополі може припинитися постачання гарячої води та тепла.

 Розмір боргу  комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» на 1 квітня 2011 року  перед ДК «Газ України» становить 69,6 млн. грн. Причиною виникнення заборгованості є не лише борг за спожите тепло.

Основною причиною є те, що з 01 серпня 2010 року ціна на природний газ для виробництва теплової енергії для населення була підвищена на 50%, а тариф на теплову енергію визначений НКРЕ для тернополян залишався ще пів року незмінним.

Неврегульовані питання тарифоутворення призводять до боргів, які центральна влада намагається перекласти на місцеві бюджети.

Припинення газопостачання комунальному підприємству «Тернопільміськтеплокомуненерго» спричинить незручності для міських лікарень, пологових будинків, шкіл, дитячих будинків та інших закладів. До того ж, за прогнозами синоптиків в другій половині першої декади квітня в Тернополі очікується зниження температури до мінусових значень, а середньодобові температури не будуть перевищувати +8 град. С.

Для того, щоб уникнути складної ситуації з опаленням та постачанням гарячої води, міський голова Сергій Надал звернувся до тернополян, керівників підприємств і установ негайно розрахуватися з боргами за гарячу воду та тепло.

Крім того, очільник міста звернувся до Прем’єр міністра України, голови правління НАК «Нафтогаз України» та директора ДК «Газ України» з клопотанням про виділення комунальному підприємству «Тернопільміськтеплокомуненерго»  на першу декаду квітня ліміт споживання природного газу.

Коментарі  

 
+2 #2 gram 05.04.2011 14:30
Це ви ше по скромному:)
Надал славиться своєю байдужістю до таких питань! Цікаво подивитись що будуть робити побратими коли нам газ відріжуть? Точно разом з нами мерзнути не будуть! Напевно візьмуть собі чергові відпустки, призначать собі ще по декілька премій ( за те що місто мерзне) і відправляться в теплі краї про Україну розказувати...
Цитувати
 
 
+2 #1 Петро 05.04.2011 13:41
а сам міський голова за газ у своїй хатинці розрахувався? а то перед виборами борг становив 8 тисяч гривень
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.