Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Верховний Суд України не підтримав клопотання міськради.

Однією із основних проблем Тернопільської області є видалення відходів на колишнє сміттєзвалище, яке розміщене на території Малашівецької сільської ради Зборівського району і відноситься до 100 найбільших забруднювачів в Україні.
29.02.03.03.2012 р. Державною екологічною інспекцією України за зверненням ПП  «Катруб» було проведено позапланові перевірки Тернопільської міської ради, ДПФ «Альтфатер Тернопіль», ПП «Квартал-Л», ПП «Екотерн». За результатами перевірок першим заступником Головного державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища було винесено рішення Тернопільській міській раді, ДПФ «Альтфатер Тернопіль», ПП «Квартал-Л», ПП «Екотерн» про заборону видалення відходів на землі запасу Малашівецької сільської ради Зборівського району, а директорів ДПФ «Альтфатер Тернопіль», ПП «Квартал-Л», ПП «Екотерн» притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.82 КУпАП.
Дане рішення було зупинено Тернопільським окружним адміністративним судом до ухвалення остаточного рішення в адміністративній справі.
Попередньо, у зв’язку із численними порушеннями вимог природоохоронного законодавства під час експлуатації Малашівецького сміттєзвалища та з урахуванням розташування сміттєзвалища у другому поясі зони санітарної охорони, Головним державним інспектором з ОНПС Тернопільської області була винесена постанова про припинення його експлуатації державним комунальним автотранспортним підприємством. Всупереч прийнятої постанови, сміттєзвалище продовжувало експлуатуватися, тому враховуючи вимоги чинного природоохоронного законодавства Головним державним інспектором з ОНПС Тернопільської області було прийнято рішення за №3 від 09.11.2006 року про тимчасову заборону (зупинення) експлуатації сміттєзвалища комунальним автотранспортним підприємством Тернопільської міської ради на території Малашівецької сільської ради Зборівського району. Дане рішення оскаржувалось Тернопільською міською радою, проте Верховний Суд України залишив дане рішення в силі, – повідомив заступник начальника ДЕІ у Тернопільській області Ференц Е.М.

Коментарі  

 
-3 #9 Ліда 17.04.2012 09:56
Сміття не знакає нікуди, воно трансформується в енергоресурси. Надал про це не тільки говорить, а і шукає можливості, щоб втілити такий проект в життя
Цитувати
 
 
+4 #8 Чорний плащ 14.04.2012 22:12
Давно пора було вже закрити сміттєзвалище в Малашівцях.... Це по-перше землі запасу, які повині використовувати ся для сільськогоспода рських потреб, а по-друге це сміттєзвалище вже використало свій ресурс... досить труїти жителів села, подумайте, що буде коли прийде спека....
Цитувати
 
 
-2 #7 Остап 14.04.2012 10:58
Надал все одно має план. не дурно він так часто з Каськівим спілкується. той наш земляк, то певно поможе
Цитувати
 
 
+4 #6 Чорний плащ 14.04.2012 09:59
Мені стидно перед всією Україною за нашу місцеву владу, яке не може знайти декілька смітєзвалищ, куди вивозити сміття, а все скидає в Малашівці, яке виявляється навіть не є сміттєзвалищем, а є землями запасу.
Тепер я розумію, чому жителі села Малашівці постійно намагаються заборонити, щоб туди вивозили сміття. Там напевно такий сморід. Надал думає, шо скинув все сміття на купу і все нема проблем.
А де поділися сміттєсуртуваль ні лінії, які закуплялися... гроші ж з бюджету були виділені... так чим же Свободівці кращі від регіоналів... такі ж злодії, які добралися до державного корита.
Примітна: згідно ст.81 Земельного кодексу України основне призначення земель запасу - передача у власність або у користування переважно для сільськогоспода рських потреб.
Цитувати
 
 
-4 #5 Леонід 13.04.2012 07:06
Надал почав вирішуваити питарння зі сміттям, а вже знайшлися ті, хто заважає...
Цитувати
 
 
+3 #4 Ніка 12.04.2012 22:13
Свободівці крадуть, та ще й в придачу нічого не роблять, лише свої пики на бігбордах розміщують. Що із цієї сміттєпереробно ю лінією, яку Кайда за 2 мільйони купив. лежить на складі. чому він її ще не встановив., мабуть тому, що її купляв, щоб відмити гроші і таким чином проплатити свою передвиборчу кампанію до ВР.
ГАньба Свободі, та її запроданцям.
Цитувати
 
 
+3 #3 Vova 12.04.2012 19:26
Якщо добились такого рішення значить було за , що !!! Нехай ставлять переробну лінію яку неможуть ніяк до ладу привезти іпрацють хоч якось а то тільки розмови щоб голосувати за них !!!
Цитувати
 
 
+3 #2 Misha 12.04.2012 19:12
За весь час коли керує нова влада нічого в цьому питання незрухалось з місця , а зайшло ще глибше !!! Чого надал невиконує ті обіцянки які давав ? Де гроші які виділялись на проекти щодо нового сміттєзвалища ?
Цитувати
 
 
+1 #1 Валік 12.04.2012 07:18
і шо??? а близькі до тернополян тернополяним знову мають бути заручниками?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.