Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тепер очільника міста в кулуарах міськради жартома називають ще й «редактором».

Те, що газета Тернопільської міської ради «Тернопіль вечірній» протягом останніх років втратила свого читача, відомо всім. Не допомогли жодні бюджетні ін'єкції, не допомогли жодні імениті головні редактори, тому за справу взявся сам міський голова Сергій Надал. Саме він вирішив, що метод "пряника" не спрацював, тому треба застосувати метод "батога".

13 лютого 2012 року мер міста видає розпорядження №56, в якому розписує заходи щодо покращення роботи редакції газети "Тернопіль вечірній" (http://www.rada.te.ua/normativnie-dokument/rozporyadgennya-misk/11407.html).

Саме міський голова, який до цього ніде, окрім податкових органів не працював, визначив, що в газеті повинна міститися рубрика "Юридичні консультації". Складається враження, що юридичне управління міськради вже не хоче безкоштовно виконувати передвиборчу обіцянку пана Надала, і тому тепер за консультування треба заплатити 2,50 (до речі згідно з документом, це і є ринкова вартість 1 примірника), купивши газету міської ради. До речі, податкове минуле таки дається взнаки. Як ТТ відомо з власних джерел, міський голова зобов'язав провести переговори з приватною структурою ТОВ "Торгпреса" таким чином , щоб та в обов'язковому порядку щотижня викуповувала 300 примірників "Тернополя вечірнього".

Головному редактору наказано щоп'ятниці інформувати секретаря ради про кількість підписок на газету (особливо наполегливо «радять» у міськраді виписувати газету у залежних від мерії бюджетних установах Тернополя) та кількість проданих вроздріб примірників. Цікаво було б подивитися на цю звітність, оскільки 11 квітня, в середу, де автор цієї статті зазвичай купляє свіжовидані місцеві газети в кіоску на зупинці громадського транспорту на БАМі у Тернополі, було лише три примірники газети міської ради, а продавець щиро здивувалася бажанню її купити і навіть запропонувалапридбати одразу всі примірники. І це при тому, що всі газети розвозяться по кіосках щосереди до 9 ранку, а "Тернопіль вечірній" після 13 год. І то в кращому випадку. Продавці кажуть, що газету можуть привезти навіть в четвер.

Згідно із згаданим розпорядженням міського голови, чиновники вирішили, що найкращим стимулом купити газету міської ради є її реклама. Тому найближчим часом ми побачимо, як бюджетні кошти будуть "освоюватися" на рекламні постери для громадського транспорту та об'єктах зовнішньої реклами. В додачу мають бути ще ролики на телебаченні та радіо. Зрозуміло, що теж за бюджетні кошти, оскільки газета вже тривалий час не є самоокупною.

А от з рекламою в газеті не склалося. Незважаючи на те, що протягом лютого-березня головний редактор мав забезпечити продаж рекламних площ, в номері за 11 квітня стояло лише 2 рекламних блоки загальною площею неповних 100 см.кв. Зате на першій сторінці красувалося вітання міського голови С.Надала, на третій сторінці місце знайшлося і для вітань секретаря ради І.Турського та голови обласної ради О.Кайди. За дивним «збігом обставин», це були такі самі вітальні блоки, які розміщені в інших газетах міста. От тільки невідомо, чи платили чиновники за свою рекламу редакції газети "Тернопіль вечірній" стільки само, скільки іншим газетам?

Ну і на завершення. Допомагати головному редактору (на якого поклали персональну відповідальність реалізувати все придумане міським головою) буде ще і начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Василь Хомінець, який до 1 березня мав забезпечити реалізацію газети у всіх торгових точках по зупинках, в кіосках та лотках з продажу періодики та книг.

Єдине, чого не передбачено в розпорядженні міського голови, то це обов'язкова передплата газети працівниками бюджетних установ, ЖЕКів, комунальних підприємств тощо. Хоча така робота, як ми вже сказали вище,  активно проводиться. І тільки мужні можуть собі дозволити відмовитись примусово купляти газету, де, окрім діянь свободівців у владі, немає більше про що читати...

"Тернопільський тиждень"

 

 

 

Коментарі  

 
+3 #4 ліда 17.04.2012 09:54
а я постійно купую ТВ. для мен там багато цікавого
Цитувати
 
 
+6 #3 Остап 14.04.2012 10:57
Надал адміністратор. йому до лямпочки ваші емоції. газета повинна бути ефективною
Цитувати
 
 
-4 #2 Леонід 13.04.2012 07:08
Півторака хай Надал вижене і все стане на свої місця
Цитувати
 
 
+4 #1 читач 12.04.2012 12:34
вражений вашою манерою помічати те, що інші просто не бачать. ТТ - молодці! Так тримати. матеріали зроблені в стилі Української правди, тільки на місцевому рівні)))))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.