Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль втратив свій єдиний арештмайданчик. За версією Державтоінспекції, власник земельної ділянки, на якій він знаходився, а це Байковецька сільська рада, знайшов для неї інше застосування. Тепер автомобілі-арештанти описуються і переходять «під крило» ДП «Інформ Ресурси».

– Державтоінспекція передає автомобілі з арештмайданчика під юрисдикцію ДМ «Інформ Ресурси». Кожен автомобіль оглядається, описується і передається на баланс підприємства, – пояснює старший інспектор ВДАІ в Тернопільській області Микола Лецкалюк.

Нагадаємо, на арештмайданчику ДАІ знаходились сотні транспортних засобів, які потрапили сюди після ДТП, автомобілі з перебитими номерними агрегатами, автомобілі, які були конфісковані у водіїв, які керували транспортним засобом у нетверезому стані. Деякі авто зберігались тут роками. Більшість з них не підлягають ремонту.

– Раніше навколо Тернополя було побудовано ряд постів для забезпечення безпеки дорожнього руху, – пояснює Микола Лецкалюк. – Вони контролювали рух при в’їзді та виїзді з міста. Біля них були організовані невеличкі арештмайданчики. Там зберігалися автомобілі з перебитими номерними агрегатами, автоводії яких керували транспортним засобом у нетверезому стані, автомобілі після ДТП, які повертали власнику тільки після експертного висновку. Один з таких майданчиків був на вул. Бережанській, інший – при в’їзді в Тернопіль зі сторони Кременця. Тут завжди знаходились працівники автоінспекції та відповідальні за майданчик.

Згодом майданчик на вул. Бережанській ліквідували. Інший же мав зручне розташування, бо знаходиться на перетині доріг. До нього можна було дістатися як зі сторони Кременця та Ланівців, так і без проблем автомобіль можна доставити з Підволочиського напрямку, з Чортківського та з об’їзної дороги.

На арештмайданчику знаходилось понад три сотні автомобілів, кілька сотень велосипедів, причепи, мопеди і навіть катери. Деякі транспортні засоби зберігаються тут 6(!) років. Аби помістити всі автомобілі, їх доводиться складати у два поверхи.

– Зараз під час скоєння автопригоди за збереження автомобіля відповідає міськрайвідділ міліції, повноваження якого поширюються на територію, де трапилась ДТП. Після аварі автомобілі будуть доставлятися на арештмайданчики міськрайвідділків до моменту з’ясування обставин, – каже Микола Лецкалюк.

Аби з’ясувати, яке застування знайшли ділянці колишнього арештмайданчика, «Номер один» звернулася до сільського голови села Байківці Анатолія Кулика. Він підтвердив, що дана ділянка знаходиться у підпорядкуванні даної сільської ради, однак, за його словами, право на постійне користування землею має відповідна структура (тобто ДАІ), тому жодних планів на неї сільська рада не має. Загалом Анатолія Романовича здивувала інформація про те, що сільська рада хоче повернути собі цю ділянку, тому він спростував дану інформацію

“Номер один”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.