Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Десь місяць тому, коли місцеві ЗМІ поширили інформацію, що екс-мер Тернополя Роман Заставний почав виконувати обов’язки голови обласної організації «Фронт Змін», він зробив ряд заяв стосовно цього. Зокрема, пан Заставний усіялко «відхрещувався» від йоміврного очолення обласної організації партії. Принаймні, на пряме запитання, чи очолить він «Фронт Змін» на Тернопільщині, політик дипломатично «виламувався»:

«В даний момент – ні. Починаючи з 24 років я перебував на керівних посадах і в мене немає дитячої жаги керувати. Я наївся цього, мені важливіше, щоб я отримав моральне задоволення від тієї роботи, що я роблю. Тому з однієї сторони до керівних речей я ставлюся дуже скептично.  З другої – кожна партія сильна коли вона дисциплінована і тому, коли вище керівництво партії може мати свої думки з цього приводу і тут не буде стояти питання, якщо вони десь будуть розбігатися з моїми. Скажу відверто: я буду виконувати будь-які рішення партії…»

Авже 29 квітня 2012 року відбулася чергова конференція обласної організації політичної партії «Фронт змін», участь в якій взяло 36 делегатів зі всіх районів області, стало зрозуміло, що всі ті заяви були просто популізмом.

Під час засідання делегати обговорили технічні моменти формування штабів, подальшої співпраці депутатів місцевих рад, щодо іншої партійної роботи. Зокрема, до діючих членів ради (Богдан Буяк, Ігор Дудка, Зеновій Ясеник, Сергій Сімчук, Юрій Юрик) обласної організації партії було дообрано: Романа Заставного, Володимира Дідича, Володимира Шашкіна, Олега Клепача, Ігоря Вонса, Степана Барну.

А завершилася конференція тим, заради чого, власне, і організовувалася -  головою обласної організації члени ради обрали Романа Заставного.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.