Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вік графітчиків-вандалів у Тернополі знижується. Зазвичай фасади будинків нищать юнаки 18-20 років. Минулого тижня за це незаконне заняття був затриманий дев’ятирічний хлопчик. 25 квітня військовослужбовцями внутрішніх військ при патрулюванні біля будинку №3 по вул. Миру в Тернополі з балончиком фарби був затриманий малолітній Зеленюк Олег Олександрович, 2003 року народження, учень 2-го класу ЗОШ №16, який проживає з батьками по вул. Миру 2а/14. Балончик дитині подарувала бабуся Зеленюк Марія Іллівна. Батьки хлопчика – Зеленюк Олександр Петрович та Зеленюк Марія Василівна працюють на продовольчому ринку в Тернополі.Зібрані на місці пригоди матеріали знаходяться на розгляді у начальника інспекції по неповнолітніх ТМВ УМВСУ України в Тернопільській області Кульчицького А.Я.

За інформацією начальника сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Петра Колісника, правоохоронці зафіксували факт пошкодження фасаду будинку школяр «працював», коли надворі було темно. Правоохоронці відібрали в нього балончики з фарбою та провели з ним та його батьками роз’яснювальну бесіду. Згідно закону до батьків хлопця має бути застосоване адмінпокарання. Оскільки правохоронці чітко зафіксували факт пошкодження фасаду будинку за адресою вулиця Миру, 3а.

Нагадаємо, молодих тернополян неодноразово затримували міліціонери за пошкодження малюнками графіті фасадів будинків. Та навіть штрафи графітчиків не зупиняють. Проблема пошкодження стін будинків існує і надалі, визнають міліціонери.

Правоохоронці наголошують, що за знищення фасадів будинків, графітчикам загрожує штраф 340-1360 грн.

До усіх порушників буде застосовано максимальний розмір штрафу та особливий контроль з боку міськради та правоохоронців. Усіх «графітчиків», які знищують фасади будинків буде винесено на громадський осуд.

До слова, офіційним місцем малювання графіті є стіна паркану на вулиці Вояків Дивізії «Галичина». ЇЇ влада виділила декілька років тому. Причому, аби легалізувати мистецтво графіті у місті та знизити вандалізм, міська рада навіть оголосила конкурс графіті, результати якого вже мають бути у травні.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.