Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє офіційний сайт Управління МНС в Тернопільській області, в ніч з 10 на 11 травня 2012р. відбулось періодичне скидання агресивних стоків невідомого походження з каналізаційної мережі м. Тернополя на очисні споруди КП "Тернопільводоканал". Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області 11 травня 2012р. зафіксовано факт скиду забруднюючих стічних вод із очисних споруд КП "Тернопільводоканал", що ймовірно призвело до забруднення річки Серет. Внаслідок потрапляння агресивних стоків з надмірною концентрацією шкідливих речовин відбувся негативний вплив на життєдіяльність активного мулу нижньої площадки, що відповідає за якість біологічної очистки стоків.

Незважаючи на вжиті заходи по відновленню здатності активного мулу до очистки забруднених стоків, працівникам КП "Тернопільводоканал" не вдалося втримати ситуацію під контролем. Згідно довідки КП "Тернопільводоканал" № 1210/12 від 12.05.2012р. з "нижнього майданчика" каналізаційних очисних споруд скинуто до 40 тис. м куб. на добу недостатньо очищених стоків в р. Серет.

Прокласифіковано НС техногенного характеру об’єктового рівня.

Код (ДК 019:2010) - 10431-НС унаслідок наявності в поверхневих водах шкідливих (забруднювальних) речовин понад ГДК.

Пункт 3.18 Наказу МНС № 119 від 22.04.2003р. - Скид неочищених чи недостатньо очищених міських стічних вод на території населеного пункту або у водні об’єкти в обсягах (загальний обсяг скиду) – понад 100 м куб. (понад 500 м куб).

Примітка ТТ: Нагадаємо, що КП "Тернопільводоканал" вже декілька років поспіль очолює Володимир Кузьма, депута Тернопільської міськради, член партії "Фронт Змін"

 

 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.