Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Участь у заходах, які відбуватимуться в рамках семінару з 15 по 17 травня візьмуть представники місцевих осередків НОК України та спортивної громадськості України.

Сьогодні голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка зустрівся із головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном та відвідав Кременецький район.

Разом з керівництвом області голова НОК побував у Кременецькій загальноосвітній школи-інтернаті І-ІІІ ст. де зустрівся з учнями та педагогічним колективом навчального закладу.

Також Сергій Бубка та Валентин Хоптян відвідали навчально-спортивну базу олімпійської підготовки «Кременець» Кременецької ДЮСШ «Колос» з санного спорту.

У середу, 16 травня, учасники засідання візьмуть участь у соціально-спортивному заході «для дітей вулиці» - «Футбольна зірка майбутнього», за участі представників Товариства Червоного Хреста України, UNICEF Ukraine, футболістів-легенд Київського «Динамо».

А о 10.30 год. в актовій залі ТНЕУ розпочнеться перший сесійний день семінар-наради, на порядок денний якого винесені питання стану реалізації Програми розвитку олімпійського руху в регіонах, участі спортивної делегації України в ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні.

Цього ж дня, о 18 годині,  на Театральному майдані Тернополя пройде урочисте відкриття  та проведення «Олімпійського дня-2012» та символічний пробіг вулицями міста.

Робота семінар-наради продовжиться 17 травня. О 9 годині її учасники візьмуть участь у церемонії висадження «Олімпійської алеї» на території національного економічного університету.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.