Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Історія зі зловживаннями в особливо великих розмірах почалася ще у 2010 році.

Тоді посадовці управління у справах сімї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міськради (начальник - М.Круть) умудрилися в перший же місяць перебування на посаді незаконно перерахувати одному з підприємств 3,3 мільйона гривень за реконструкцію стадіону. Про це на початку 2012 року газеті "Номер один" повідомили в управлінні звязків із громадськістю міністерства внутрішніх справ України. Там зазначили, що кошти були перераховані без проведення тендеру, а це виявилось порушенням діючого законодавства. Органами прокуратури було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

Інформацію про це оперативно передрукували майже всі тернопільські сайти (і ми також - http://www.t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2453:--l--r---&catid=20:2011-04-13-15-05-38&Itemid=23), в тому числі і такий інтернет-портал як www.0352.com.ua (http://www.0352.com.ua/article/107405).

Тоді міський голова Сергій Надал намагався уникнути неприємної тем, не забувши в черговий раз звинуватити попередників (http://zz.te.ua/mer-ternopolya-kryminalu-ne-bojitsya/). Однак пан мер мав би знати, як називається підпорядковане йому "молодіжно-спортивне" управління та пригадати, що за попередників воно мало іншу назву.

Зараз невідомо чому (а може відкриття головної спортивної арени спричинило надмірну увагу до цього), але інформація про зловживання при реконструкції стадіону повторно стала з'являтися в інтернет просторі, і це знову почало непокоїти міську владу. Непокоїти настільки, що окремі сайти - згадуваний нами портал www.0352.com.ua - імовірно почали застосовувати елементи самоцензурування. Якщо в стрічці новин такого авторитетного ресурсу як www.ukr.net інформація про новину присутня, то сам сайт www.0352.com.ua показував, що сторінка з цією інформацією недоступна (таке можливе, коли адміни сайту прибирають інформацію після її публікації) - (див.прикріплені файли).

Ми не маємо прямих підтверджень того, що власникам сайту www.0352.com.ua були надані певні "рекомендації" щодо інформаційної політики порталу, але знята "заднім числом" новина сама по собі наштовхує на неприємні висновки. До цього додається велике бажання влади приховати неприємні для себе факти будь-якою ціною. Варто також зазначити, що як нам відомо з власних джерел, власники цього сайту, який без зайвої соромязливості позиціонують свій портал як “сайт міста Тернополя”, мають також дотичність до так званого “Вуличного радіо”, який транслює рекламу і новини про діяльність Тернопільської міської ради для пасажирів громадського транспорту. Висновки робіть самі.

До слова, деякі інші місцеві сайти, які повязують з тим же паном Надалом, інформацію про величезні зловживання при реконструкції стадіону не прибрали...

"Тернопільський тиждень"

   alt   

alt

 
 
 
 

Коментарі  

 
-5 #5 Семен 18.05.2012 18:02
не думав, що помилка на сайті викличе такі асоціації, як цензура
Цитувати
 
 
-5 #4 Рома 18.05.2012 03:35
свободівці до цього сайту не мають ніякого відношення. хто не знає, хай не говорить. певно написали з помилками і зняли
Цитувати
 
 
+5 #3 Ігор Вікторович 17.05.2012 11:59
це жах. коли тих свубудівців перестануть покривати!! їх вже закривати на років 500 є за що
Цитувати
 
 
+5 #2 оооо 17.05.2012 11:13
Холуї Фартушняка з сайту 0352 не на того пасть відкрили і дістали по шапці.
Певно Юра в когось премію забрав за ту статтю
Цитувати
 
 
+4 #1 Нічого собі 16.05.2012 14:14 Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.